Popüler dizinin yıldızı yeni sezonla ilgili müjdeyi verdi

"Çılgın, vahşi bir yolculuk"

Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg'ün yaratıcısı olduğu dizi, toplam 9 Emmy ödülüne aday gösterildi (Netflix)

Popüler dövüş sanatları draması Cobra Kai'ın 6. ve son sezonu, halihazırda ABD'nin Georgia eyaletine bağlı Atlanta'da çekiliyor.

Hayranlar dizi sona erdiğinde üzülecek olsa da yıldızlardan birinin yaklaşan bölümler için "en büyük sezon" ifadesini kullandığını duyarak teselli bulabilir.

Netflix dizisinde Robbie Keene'i canlandıran Tanner Buchanan, I've Never Said This Before With Tommy DiDario adlı podcast'te işte bu ifadeleri kullandı.

25 yaşındaki Buchanan, "Çalışıyoruz" diye onaylayarak ekledi: 

Bu sezon şu ana kadar... Çok fazla! Hepimiz her zamankinden daha çok çalışıyoruz. Bu sezonda olan biten çok şey var ve herkes gerçekten yüzde 110'unu bile değil, hepimiz yüzde 200'ümüzü ortaya koyuyoruz.

Aktör, final sezonunu "çılgın, vahşi bir yolculuk" diye nitelemeyi de ihmal etmedi. 

"Her yıl 'Bu sezon diğer sezonlardan daha büyük' dediğimizi biliyorum ama bu sezon gerçekten de en büyük sezon olacak" diye ekledi.

Çılgın, vahşi bir yolculuk olacak ve bence herkesi gerçekten, gerçekten, gerçekten mutlu edecek.

Ohio doğumlu Amerikalı oyuncu, 2018'den beri Cobra Kai'da rol alıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

62 yaşındaki Ralph Macchio ve 58 yaşındaki William Zabka da son sezonda sırasıyla Daniel LaRusso ve Johnny Lawrence rollerini yeniden canlandırmak üzere geri dönüyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Courtney Henggeler, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo, Martin Kove, Peyton List, Vanessa Rubio, Thomas Ian Griffith ve Dallas Dupree Young gibi isimler yer alıyor.

Netflix, 6. sezonun tanıtım çalışmalarına şubatta yayımlanan ve final için prodüksiyonun başladığını gösteren bir videoyla duyurmuştu. 

Paylaşım, Macchio'nun "Selam Cobra Kai hayranları..." sözleriyle başlarken, Zabka "Bekleyiş sona erdi" diyerek müjdeyi vermişti.


Independent Türkçe, Daily Mail, ihart.com

DAHA FAZLA HABER OKU