Efsane Karate Kid karakterinin dönüşü, Cobra Kai hayranlarını heyecanlandırdı

Serinin hayranları karakterin yeniden ortaya çıkmasını "havalı" diye nitelendirdi

(Netflix)

Cobra Kai izleyicileri, yaklaşan final sezonuyla ilgili bir güncellemeyle heyecanlandı.

Karate Kid serisinin 34 yıl sonrasını konu alan devam dizisi, 2018'de gösterime girdiğinden bu yana büyük ilgi görmüş ve 5 sezonuyla YouTube Red/Premium'dan Netflix'e geçmişti.

Yakında çıkacak 6. sezonun dizinin son sezonu olacağı ve uzun soluklu serinin sona ereceği doğrulanmıştı.

Ancak 1980'lerin film serisinin hayranları için hâlâ bazı sürprizler var. Oyuncu kadrosuyla ilgili yeni bir haber, hayranların ilk filmden hatırlayacağı bir karakterin son bölümlerde ortaya çıkacağını iddia etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dexter ve Avatar: Son Hava Bükücü'de (Avatar: Son Havabükücü) rol alan CS Lee, Usta Kim Sun-Young'un günümüz versiyonu olarak karşımıza çıkacak.

1984'te çıkan ilk Karate Kid filminin dikkatli hayranları Usta Kim Sun-Young'un bir fotoğrafta görüldüğünü ve adının ilk kez 1989'da çıkan Karate Kid III'te geçtiğini hatırlayabilir.

Cobra Kai'nin 4. sezonundaki bir flashback'te de ortaya çıkan karakter, Pat Morita'nın canlandırdığı Miyagi'nin öğretisine karşı çıkan bir dövüş sanatları stili olan Yumruğun Yolu'nun (The Way of the Fist) yaratıcısı diye gösteriliyor.
 

cobra kai

"Cobra Kai" (Guy D'Alema/YouTube/Sony Pictures Television)


Şimdiye kadar Usta Kim Sun-Young'un Karate Kid evreninde uzun zamandır ölü olduğu düşünülüyordu. Karakterin günümüz haliyle seriye dönüşü, Cobra Kai'nin 5. sezonunda Alicia Hannah-Kim'in canlandırdığı torunu Kim Da-Eun'un gelişini takip ediyor.

Dizinin hayranları bu habere sevinçle tepki verirken, birçoğu karakterin yeniden ortaya çıkması kararını "havalı" ve "heyecan verici" diye nitelendirdi. 

Öte yandan bu, Karate Kid serisindeki karakterlerin dizide ilk ortaya çıkışı değil; 5. sezonda Thomas Ian Griffith, The Karate Kid III karakteri Terry Silver olarak geri dönmüştü.

Karate Kid filmlerindeki antagonist John Kreese'i canlandıran Martin Krave de dizide yer alıyor.

Cobra Kai'nin 6. sezon çekimleri halihazırda Hollywood grevlerinin sona ermesiyle devam ediyor.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU