Vin Diesel gişe canavarı serinin akıbetini açıkladı

Hakkındaki cinsel taciz iddialarının ardından ilk kez konuştu

Serinin son filmi Hızlı ve Öfkeli 10, dünya çapında yaklaşık 715 milyon dolar hasılat yapmıştı (Universal Pictures)

Ünlü oyuncu Vin Diesel, gişe canavarı Hızlı ve Öfkeli (Fast & Furious) serisiyle ilgili açıklama yaptı.

Diesel, eski asistanı Asta Jonasson'ın kendisine cinsel taciz davası açmasından bu yana ilk kez konuşurken, seride kalacağını da doğruladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

56 yaşındaki aktör, geçen aralıkta Jonasson tarafından kendisine yönelik cinsel saldırı iddialarının ortaya atılmasının ardından serinin geleceğine ilişkin kamuoyuna yaptığı ilk açıklamada, yaklaşan 11. filmle ilgili bir güncelleme paylaştı.

Hasılat rekorları kıran aksiyonların yapımcılığını ve başrolünü üstlenen Diesel, uzun soluklu serinin 11. filmle sona ereceğini doğruladı.

"Senaristler ve tüm ekiple hafta sonu toplantımızı yeni bitirdik..." diye yazan Diesel, filmde yer aldığı bir fotoğrafı da paylaşarak ekledi: 

Finalimiz için duyulan heyecanın inanılmaz derecede güçlü olduğunu söylemek yetersiz kalır. Vay canına. Çok heyecan verici...

Kaliforniya doğumlu oyuncu, Hızlı ve Öfkeli'nin hayranlarını, destekleri ve seriye olan bağlılıkları için övdü.
 


Diesel, "Herkes hafta sonuna coşkulu ve heyecanlı girerken ben hepinizi düşündüm... Coşku ve tutkunuzun yaratıcı yolculuğumuzun arkasındaki itici güç olduğu sayısız anı hatırladım" diye yazdı. 

Destanımıza olan bağlılığınız, onun başarısı ve gelişimi üzerinde benzersiz bir etkiye sahip oldu... En küçük kızımın da dediği gibi, bu çok derin.

Diesel, sözlerini şöyle tamamladı:

Sayenizde ekranın ötesine geçen bu küresel destanın belkemiği olduğunuz için teşekkür ederim. Bu büyük final sadece bir son değil; birlikte inşa ettiğimiz inanılmaz ailenin bir kutlaması. Sizi gururlandırmak dileğiyle!

Diesel, aksiyon serisinin ilk filminin 2001'de gösterime girmesinden bu yana bir sokak yarışı ekibinin lideri olan Dominic Toretto'yu canlandırıyor. 

2003 yapımı ikinci film Daha Hızlı Daha Öfkeli'de (2 Fast 2 Furious) rol almamasına ve 2006 tarihli üçüncü film Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı'nda (The Fast and the Furious: Tokyo Drift) sadece kısa bir kameo yapmasına rağmen Diesel, 2009'da serinin 4. filminde hem başrolde yer almış hem de yapımcı olarak geri dönmüştü.

Aktör, Mayıs 2023'te gösterime giren olan Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X) da dahil olmak üzere, serinin son 6 filminde başrol oyunculuğunu sürdürdü ve yapımcı olarak görev yaptı.

Seride Brian O'Conner'ı canlandıran Paul Walker, 30 Kasım 2013'te ABD'nin Kaliforniya eyaletinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Walker, 40 yaşındaydı.

11. Hızlı ve Öfkeli filminin 4 Nisan 2025'te vizyona girmesi planlanıyor.


Independent Türkçe, Fox News, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU