Popüler Netflix dizisinin yaratıcısı yeni sezonla ilgili konuştu

"Hepiniz kafayı yiyeceksiniz"

Yüksek izlenme oranlarına ulaşan Cobra Kai senaryosu, performansları, aksiyon sahneleri, mizahı, karakter gelişimi ve önceki filmlere sadakatiyle eleştirmenlerin beğenisini kazandı (Netflix)

Netflix'in sevilen dizisi Cobra Kai'ın yaratıcısı, dizinin 6. sezonundaki bir dövüşün izleyicileri fazlasıyla heyecanlandıracağına kesin gözüyle bakıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gösterime girdiğinden beri hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan ve kendine sadık bir hayran kitlesi edinen Cobra Kai, Karate Kid filmlerindeki hikayenin onlarca yıl sonrasını ele alıyor.

Netflix, 18 yaş üzeri için uygun olduğunu belirttiği ve 30'ar dakikalık bölümlerden oluşan dizinin konusunu kısaca şöyle özetliyor:

Karate Kid filmlerinin devamı niteliğindeki bu dizide, hayatlarını değiştiren turnuvadan onlarca yıl sonra Johnny ve Daniel arasındaki rekabet yeniden kızışıyor.

Johnny umutsuzca kendi dojosunu işletmeye çalışırken, öğrencilerine hem kişisel hem de fiziksel sorunlarında yardımcı olması gerekiyor. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, bu durum çoğu zaman amansız kavgalara yol açıyor. 

Dizinin merakla beklenen gelecek sezonunun bu yıl içinde prömiyer yapması bekleniyor.

Cobra Kai'ın 6. sezon kadrosuna yeni isimler katılırken dizinin yaratıcısı Jon Hurwitz, izleyicilere yeni takım karşılaşmaları vaat ediyor. 

Hurtwitz, Twitter'da ilk iki bölümden birinde izleyicileri memnun edecek ve hatta "çıldırtacak" bir dövüş olacağını açıkladı.
 


"Gülümsemeden duramıyorum"

46 yaşındaki senarist, "6. sezonun ilk birkaç bölümünün kesitleri gelmeye başladı" dedi ve ekledi: 

Bunu kaçırmışım. Az önce dizinin en kalabalık dövüşlerinden birini izledim. Yepyeni bir takım. Hepiniz kafayı yiyeceksiniz. Gülümsemeden duramıyorum.

Cobra Kai'ın başlamasının üzerinden yıllar geçmesine rağmen 6. sezonda da yeni kurulan takımlar var. 

Eleştirmenlere göre bu son sezon olacağı için, yarım kalan işlerin tamamlanması gerekecek. Uzun süredir devam eden rekabetlerin sona ereceği tahmin ediliyor. Bu da Kreese'e karşı verilen mücadelenin çözülmesi gerektiği anlamına geliyor.

Johnny ve Daniel'ın Kreese'e karşı mücadelede rakip dojo liderleriyle de ekip oluşturabileceği tahmin ediliyor.

9 dalda Emmy adaylığı bulunan dizinin başrollerinde Ralph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler, Xolo Maridueña, Tanner Buchanan ve Mary Mouser yer alıyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, CBR.com

DAHA FAZLA HABER OKU