Eva Mendes, eşi Ryan Gosling'i paylaşmaya hazır

Bir hayran "Lütfen benim erkeğim deme, lütfen bizim erkeğimiz demeye çalış, onu hepimiz seviyoruz" diye yazdı

(AFP)

Eva Mendes, eşi Ryan Gosling'in sadece onun erkeği değil, "bizim erkeğimiz" olduğunu söyleyerek komik bir espri yaptı.

Aşk Doktoru'yla (Hitch) tanınan 49 yaşındaki oyuncu ve iki çocuk annesi, 43 yaşındaki Gosling'le 48 yaşındaki müzik yapımcısı Mark Ronson'ın, Greta Gerwig'in yazın gişe canavarı olan filmi Barbie'nin hit şarkısı I'm Just Ken'in Noel versiyonu üzerine beraber çalıştığı bir videoyu Instagram'ında paylaştı.

Hit filmde Ken'i canlandıran Gosling'in videoda bir piyanonun yanında durduğu ve ardından müzik aletini çalmaya başladığı görülürken kamera stüdyonun içinde geziniyor ve Not Defteri'yle (Notebook) bilinen aktörle Ronson, belli ki evde ses miksaj konsolunu karıştırıyor. İkili son işbirliklerini konuşmaya başladığında ekranda "I'm Just Ken / Merry Kristmas Barbie" sözleri beliriyor.

Mendes videonun açıklama kısmında partnerinden övgüyle bahsederek şöyle yazdı:

Erkeğimin daha fazla müzik yapmasını sağladığı için @iammarkronson'a son derece minnettarım. Dead Man's Bones en sevdiğim grup.... Ryan'ın şarkı söylediğini ilk duyduğumda KALBİM YERİNDEN ÇIKACAKTI.

Gönderinin yorum bölümünde kullanıcılar Mendes'in Gosling'den "erkeğim" diye bahsetmesine içerlediklerini espriyle belirtirken, biri oyuncuya "Eva seni gerçekten seviyorum ama lütfen erkeğim deme, lütfen erkeğimiz demeye çalış, onu hepimiz seviyoruz" diye yalvardı.

Şaşırtıcı bir şekilde Mendes gerçekten de komik bir yanıtla karşılık verdi: 

@rosemontes.o haklısın! Bizim erkeğimiz. Bir daha asla olmayacak. Mutlu Noeller! Kucak dolusu sevgiler!!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)


Uzun süredir birlikte olan çiftin ilişkileri hakkında ketum olduğu bilinse de Gosling'in sarsılmaz bir destekçisi olan Mendes, Barbie'deki Ken rolünü Margot Robbie ve yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunun geri kalanıyla birlikte tanıtan eşinin arkasında durmuştu. Mendes'in yaz boyunca filmin yönetmeni Greta Gerwig'in övgü dolu sözlerini paylaşması ve hatta eşinin yüzünü taşıyan bir tişört giymesi karşısında Gosling büyük bir minnettarlık duymuştu.

Temmuzda Barbie'nin Los Angeles'ta yapılan dünya prömiyerinde Access Hollywood'a verdiği röportajda Gosling'e, Mendes'in bütün o destekleyici Instagram paylaşımları hakkında ne hissettiği sorulduğunda aktör, Mendes'in desteğinin kendisi için ne anlama geldiğini ballandırarak anlatmaya başlamıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyuncu, yayın kuruluşuna "Bu benim için çok şey ifade ediyor. Çok şey ifade ediyor" demişti. Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı'yla tanınan oyuncu röportajda, ucundaki küçük E harfiyle partnerine olan sevgisini temsil eden bir kolye takıyordu.

İkili ilk kez 2011'de, filmleri Babadan Oğula'nın (The Place Beyond the Pines) setinde tanışınca bir araya gelmişti. Mayıs 2023'te GQ'ya verdiği röportajda Gosling, filmi çekerken aşık olduğunu anımsayarak bunu anlatmıştı.

Gosling, "Onunla tanışmadan önce çocuk düşünmüyordum ama Eva'yla tanıştıktan sonra aslında onsuz çocuk sahibi olmak istemediğimi fark ettim" demişti.

Babadan Oğula'da aile rolü yaptığımız anlar vardı ve ben artık rol yapmak istemiyordum.

Çift ilk çocukları olan kızları Esmeralda'yı 2014'te, ikinci kızları Amada'yı ise 2016'da kucağına aldı. Çift son zamanlarda ilişkileri hakkında daha açık olsa da çoğunlukla ailelerini spot ışıklarından uzak tutuyorlar. Mendes bir kere Instagram'da bir hayranına kişisel hayatını, özellikle de çocuklarını her zaman gizli tutacağını söylemişti.

Oyuncu, bir Instagram yorumuna "Ryan'a gelince, sadece geçmişe ait ve çoktan 'ortada' olan şeyleri (yaptığımız filmlerden resimler veya bunun gibi şeyler) paylaşacağım" diye cevap vermişti.

Erkeğim ve çocuklarım mahremdir. Bu benim için önemli, bu yüzden bunu anladığınız için teşekkürler. Güzel bir gün geçirin. Bol bol sevgi gönderiyorum!



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU