Ryan Gosling'den yönetmenine doğum günü sürprizi: Bir sürü Ken ve Barbie gönderdi

40 yaşına basan Greta Gerwig gözyaşlarına hakim olamadı

Ryan Gosling, Barbie'nin yönetmeni Greta Gerwig'in dünkü doğum gününü çarpıcı bir şekilde kutladı.

Ünlü oyuncunun gönderdiği flash mob ekibi, filmde kullanılan I'm Just Ken ve Dance the Night adlı şarkılarla bir performans gerçekleştirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Birbirini tanıyan ya da tanımayan bir grup insanın internet, e-posta ya da cep telefonu aracılığıyla önceden belirlenen yer ve zamanda performans sergileyip dağılmasına flash mob deniyor.

Barbie filminin resmi hesaplarından paylaşılan videoda "Kenlerin bildiği gibi… Bazen duygularınızı ifade etmenin tek yolu şarkı söyleyip dans etmektir. Ken Ryan, Greta'nın doğum gününe bu özel Barbie ve Kenleri göndererek onu duygulandırdı" ifadesi kullanıldı.

Videoda bir Ken, Gerwig'in önünde Gosling'in seslendirdiği I'm Just Ken'i söylemeye başladıktan sonra arkadan diğer Kenler de gelip dans ediyor. 

Dua Lipa'nın seslendirdiği Dance the Night çalmaya başlayınca Barbieler odayı dolduruyor. 

Gerwig'in dansçıları görünce hem şaşırdığı hem de eğlendiği fark ediliyor. 40 yaşına basan yönetmen gözyaşlarına hakim olamıyor.

Gerwig'in filmi, Barbie'nin aniden ölümlülük endişesine kapılarak gerçek dünyada kendini keşfetme arayışıyla "Barbie Diyarı"nın anaerkil ütopyasını terk etmesi konu alınıyor.

Büyük başarı elde eden filmin bu hafta sonunda dünya genelinde 1 milyar dolar hasılatı aşması bekleniyor.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, CBR

DAHA FAZLA HABER OKU