Scorsese'nin yeni projesi belli oldu: DiCaprio'yla 7. kez bir arada

Film gerçek bir hikayeyi konu alacak

Gerilim türündeki 2010 yapımı Zindan Adası'nda DiCaprio, Teddy Daniels adlı dedektifi canlandırmıştı (IMDb)

Usta yönetmen Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio'nun yeni drama The Wager'da bir kez daha işbirliği yapacakları geçen yıl duyurulmuştu. 

Bu hafta gösterime girecek Dolunay Katilleri'nin (Killers of the Flower Moon) ardından ikili, The Wager'la 7. kez birlikte çalışacak.

Scorsese doğruladı

The Times'a verdiği yeni röportajda Scorsese, bir sonraki projesinin The Wager olacağını doğruladı.

Scorsese, New York Times'ın çok satan yazarı David Grann'in 8. romanından uyarlanan filmde Apple Original Films'le birlikte çalışacak. 

Yönetmenin bu cuma izleyiciyle buluşacak son filmi Dolunay Katilleri de David Grann'in kitabından uyarlandı. Apple, efsanevi yönetmene Dolunay Katilleri'nde de destek verdi.

Gerçek hikaye

The Wager, 1741'de ıssız bir adada batan İngiliz Kraliyet Donanması gemisi HMS Wager'in mürettebatının gerçek hikayesini anlatıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

DiCaprio, 80 yaşındaki yönetmenle her işbirliğinde bambaşka bir rol oynadı. 

Zindan Adası'nda (Shutter Island) kederli bir dedektifi, Para Avcısı'nda (The Wolf of Wall Street) uyuşturucu bağımlısı bir borsacıyı, Dolunay Katilleri'ndeyse alçak bir suçluyu canlandıran DiCaprio'nun Scorsese'nin yeni filmindeki rolü şimdilik bilinmiyor. 

Ancak eleştirmenler 48 yaşındaki aktörün Kaptan David Cheap'ı oynamasına muhtemel gözüyle bakıyor.

Vizyon tarihi henüz belli değil

Cheap'in mürettebatının çoğu, adada mahsur kaldıktan sonra kaptana isyan etmiş, onu ve birkaç sadık denizcisini, daha sonra Wager Adası olarak bilinecek yerde terk etmişti.

The Wager'ın henüz bir vizyon tarihi yok ama Scorsese'nin bir sonraki projesi olacağını doğrulamasıyla, çekimlerin 2024'te başlanması muhtemel görünüyor.


Independent Türkçe, Collider, The Times

DAHA FAZLA HABER OKU