Yaratıcısının pişman olduğu bölüm, The Walking Dead için aslında çok önemli

Çizgi romanın yaratıcısı Robert Kirkman, ilk sezondaki bölümden pişmanlık duyduğunu itiraf etmişti

Dizinin ilk sezon finalinde Noah Emmerich'in canlandırdığı Dr Jenner, Rick'e herkesin zaten enfekte olduğunu açıklamıştı (AMC)

The Walking Dead'in ilk sezonundan bir bölüm, zombi virüsüyle ilgili şoke edici ayrıntıları ortaya koymuştu. 

Rick ve grubunun Hastalık Kontrol Merkezi'ne girdiği, zombi virüsü ve kökenleri hakkında bilgiler sunan bu bölüm, aslında serinin geleceğini şekillendirmek için büyük önem taşıyor. 

"Bir şansım daha olsa o bölümü yapmazdım"

The Walking Dead'in yaratıcısı Robert Kirkman, 13 yıl önce çekilmiş bölümle ilgili Hollywood Reporter'a konuşmuştu.

Kirkman, özellikle Hastalık Kontrol Merkezi'nde çalışan bir virolog olan Dr. Edwin Jenner'ın bölümde yaptığı açıklamalardan memnun olmadığını dile getirmişti. 

44 yaşındaki Kirkman, ilk sezonda yer alan bu bölümle ilgili pişmanlık duyduğunu söylemişti. Kirkman'ın pişmanlığı, bu bölümde açıklanan ayrıntılara dayanıyordu. 

"Eğer bir şansım daha olsa, Hastalık Kontrol Merkezi bölümünü yapmazdım" diyen Kirkman, sözlerine şöyle devam etmişti:

Muhtemelen çok fazla bilgi veriyordu ve henüz dizinin çok başlarındaydı. Çizgi roman serisinde dünyanın diğer bölgelerinde neler olduğunu söylememeye dikkat ettim. Bu, spinoff'ta keşfetmesi eğlenceli olacak bir şey. O bölümde Fransa'dan bahsediliyordu, tekrar yapabilsem bu tür şeylerden uzak dururdum.

Kirkman pişman olsa da, Hastalık Kontrol Merkezi bölümü Daryl Dixon'dan World Beyond'a kadar gelecek spinoff'ları birbirine bağlamak için olanak sunuyor. The Walking Dead evrenindeki yeni diziler, ağırlıklı olarak zombi virüsünün kökenlerine ve potansiyel bir tedaviye odaklanıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daryl Dixon'ın spinoff'u Fransa'da geçtiğine göre, izleyiciler virüsle ilgili deneyler ve Dr. Jenner'ın tedavi bulma planlarının hikayeye nasıl yerleşeceği hakkında daha fazla şey öğrenecek.

World Beyond, salgın, deneyler ve Fransız bilim insanları hakkında ipuçlarını ortaya çıkardıktan sonra 2021'de sona ermişti. Şimdiyse Daryl Dixon ve The Walking Dead: The Ones Who Live gibi diğer spinoff'lar, Dr. Jenner'ın paylaştığı ayrıntıları daha da genişletebilir.


Independent Türkçe, ScreenRant, Hollywood Reporter
 

DAHA FAZLA HABER OKU