The Walking Dead'in yaratıcısı Robert Kirkman, Daryl Dixon'ın neden çizgi romanda olmadığını anlattı

Daryl Dixon'a odaklanan spinoff eylülde gösterime girecek

The Walking Dead: Daryl Dixon daha yayımlanmadan ikinci sezon onayını aldı (AMC)

The Walking Dead'in yaratıcısı Robert Kirkman, Dixon kardeşlerin neden çizgi romanda olmadığını anlattı. 

Daryl Dixon (Norman Reedus) ve Merle Dixon (Michael Rooker) ünlü diziye, 14 Kasım 2010'da seyirciyle buluşan 1. sezon 3. bölümde katılmıştı. Bu dönemde Robert Kirkman'ın Walking Dead'i. 78. sayısı raflardaki yerini almıştı. Karakterler, çizgi romanda geçmiyordu. Dixon kardeşler, dizi sorumlusu Frank Darabont tarafından yaratılmıştı. 

Kirkman çizgi roman serisi The Walking Dead Deluxe'un 19 Temmuz'da yayımlanan sayısındaki yazısında, Dixonların yaratılmasında kendisi ve Darabont'un yanı sıra 1. sezon senaristleri Jack LoGiudice ve Charles H. Eglee'nin de payı olduğunu söyledi:

Bu daha çok bir ekip çalışmasıydı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Televizyondaki en güzel şeylerden biri de oyuncuların, replikleri yorumlama biçimleriyle karakterlerinin kim olacağına dair büyük bir etkiye sahip olması, Şaşırtıcı replik okumaları, dizi ilerledikçe yazarlara karakterleri tamamen farklı yazmaları için ilham veriyor" diyen yazar, Reedus ve Rooker'a da haklarını teslim etti.

Kirkman, dizi karakterlerinin çizgi romanlara taşınmasını engelleyen "lojistik sorunlar" olduğunu söylese de bunların ne olduğunu açıklamadı.

44 yaşındaki çizgi roman yazarı şu ifadeleri kullandı:

Bunu asla yapmazdım çünkü diğer çok sayıdaki kişinin çalışmasını çizgi romana taşımak yanlış olurdu. Dizinin çizgi romanı değiştirmesini hiç istemedim çünkü çizgi roman, diziyi mümkün kılan şeydi. Kendi kuyruğunu yiyen bir yılana dönüşmesinden endişelendim.

The Walking Dead, 11. sezonuyla Kasım 2022'de ekranlara veda etse de evren spinoff'larla devam ediyor. Daryl Dixon'a odaklanan The Walking Dead: Daryl Dixon, Fransa'dan eve dönüş yolunu bulmaya çalışan karakteri konu alıyor.

The Walking Dead: Daryl Dixon, 10 Eylül'de seyirciyle buluşacak.

 

Independent Türkçe, ComicBook, Image Comics

DAHA FAZLA HABER OKU