Norman Reedus ilk başta The Walking Dead: Daryl Dixon'dan çekindiğini açıkladı

"Aynı dizide 14 yıl yapabilir miyim bilmiyorum"

The Walking Dead, 11. ve final sezonuyla Kasım 2022'de ekranlara veda etmişti (AMC)

Norman Reedus, AMC'nin salı günü ABD'nin New York kentinde verdiği yemekte karakterine odaklanan The Walking Dead (TWD) spinoff'uyla ilgili açıklamalar yaptı.

Entertainment Tonight'a konuşan ünlü oyuncu, dizinin kendisi için "bir tür sıfırlama" olduğunu söyledi:

Her şeyin romantik bir havası var. Arka planda Fransa var. Yeraltı Mezarlığı ve Eyfel Kulesi de mevcut. Dizinin bütün havası farklı.

The Walking Dead: Daryl Dixon'ın yapımcıları arasında da yer alan Reedus, yeni dizinin estetiğinin ve anlatım biçiminin farklı olduğunun altını çizdi:

Hikayenin çoğu, benim neler olup bittiğini ve oradan nasıl çıkacağımı çözmeye çalışmamla ilgili. Çok şey oluyor ama çok şiirsel, çok güzel. Aynı dizinin tekrarı değil.

Uzun süredir oynadığı TWD'nin ardından aynı evrende geçen bir spinoff'a ilk başta şüpheyle yaklaştığını belirten 54 yaşındaki akötr, şu ifadeleri kullandı:

Bana bir spinoff için geldiklerinde, yapımı sevmeme rağmen 'Aynı dizide 14 yıl yapabilir miyim bilmiyorum' demiştim. Fakat farklı bir yaklaşım benimsememe izin verdiler.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fransa'da geçen spinoff'ta Daryl Dixon'a Carol Peletier'ın eşlik etmesi bekleniyordu fakat karakteri canlandıran Melissa McBride geçen sene yaptığı açıklamayla bu yapımdan çekildiğini duyurmuştu.

The Walking Dead: World Beyond'un kaldığı yerden devam etmesi beklenen Daryl Dixon adlı yapımda karakterler daha güçlü ve daha hızlı zombilerle mücadele edecek.

The Walking Dead: Daryl Dixon'ın haziranda yayımlanması bekleniyor.

"Evlenmiyorlar"

TWD yıldızları Jeffrey Dean Morgan ve Lauren Cohan de Entertainment Tonight'a kendi spinoff'ları The Walking Dead: Dead City hakkında açıklamalar yaptı.

Morgan, "Kendimizi Manhattan'a gitme ihtiyacı içinde buluyoruz. Bence New York, bu dünyanın arka planı olarak gerçekten özel olacak" dedi. 

56 yaşındaki oyuncu, dizinin fragmanını ardından TWD hayranlarının iki karakterin arasındaki bir ilişki başlayabileceği spekülasyonlarıyla ilgiliyse şöyle konuştu:

Evlenmiyorlar, bilmem anlatabildim mi? Çok özel bir nedenden dolayı birbirlerine ihtiyaç duyuyorlar. 

41 yaşındaki Cohen'e göreyse seyirciler, birbirini sevmeyen iki karakterin birlikte bir yolculuğa çıkmasından dolayı heyecanlı. 

The Walking Dead: Dead City'nin ilk bölümü 18 Haziran'da yayımlanacak.

 

Independent Türkçe, Entertainment TonightWe Got This Covered

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU