The Walking Dead spinoff'u Daryl Dixon, prömiyerini yapmadan yeni sezon onayını aldı

"Hayranların bekleyeceği çok şey var"

The Walking Dead, 11. ve final sezonuyla Kasım 2022'de ekranlara veda etmişti (AMC)

The Walking Dead: Daryl Dixon, daha yayımlanmadan ikinci sezon onayını aldı. Variety'nin haberine göre, The Walking Dead'in diğer spinoff'u Dead City de yeni bölümler için onay almayı başardı.  

Norman Reedus'un başrolde yer aldığı dizi, Daryl Dixon'ın hikayesini anlatmaya devam edecek. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Prömiyeri eylülde yapılacak The Walking Dead: Daryl Dixon, Fransa'dan eve dönüş yolunu bulmaya çalışan aynı isimli çok sevilen karaktere odaklanıyor. 

İlk bölümü haziranda yayımlanan Dead City'yse eski düşmanlar Maggie Greene ve Negan'ın, zombi dolu Manhattan'da verdikleri mücadeleyi konu alıyor. 

AMC Stüdyoları yetkililerinden Dan McDermott yaptığı açıklamada, Walking Dead hayranlarının hem Dead City'nin sonundan hem de Daryl Dixon'ın yaklaşan prömiyerinden bekleyecekleri çok şey olduğunu ifade etti.

Walking Dead Evreni'ndeki bu yeni bölüm, Dead City için müthiş bir açılış sezonu ve hayranların favori karakteri Daryl Dixon'ın eylülde çıkacak merakla beklenen yeni yolculuğuyla gelişmeye devam ediyor.

McDermott daha sonra AMC Stüdyoları'nın, Dead City'nin hikayesini devam ettirme konusundaki heyecanından da bahsetti.

Maggie ve Negan'la daha fazla heyecan için Dead City hayranlarını Manhattan'ın merkez üssüne geri getirmek için sabırsızlanıyoruz.

McDermott, kıyameti Fransa'ya getirerek Notre Dame gibi ikonik yerleri izleyicilere bambaşka bir şekilde gösterecek olmalarından duyduğu heyecandan da bahsetti. 

The Walking Dead: Daryl Dixon'ın geliştirilmekte olduğu 2020'de açıklanmıştı ancak Dead City için açıklama 2022'de gelmişti.

Dead City, eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı ve şu anda Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 84 puanda.

6 bölümden oluşan ilk sezonunun pazar günü sona ermesi planlanıyor.

The Walking Dead: Daryl Dixon da 10 Eylül'de izleyiciyle buluşacak.


Independent Türkçe, Daily Mail, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU