Yıldız oyuncu, meşhur rolünü bıraktıktan 5 yıl sonra Marvel tartışmasına katıldı

"Yapması kolay olsaydı çok daha iyi süper kahraman filmleri çıkardı"

Evans, Kaptan Amerika rolünü kabul etmeden önce anksiyete nedeniyle defalarca geri çevirdiğini söylemişti (Marvel)

Ünlü oyuncu Chris Evans yeni açıklamalarında Marvel Sinematik Evreni filmlerine destek verdi.

Emerald City Con 2024'te boy gösteren 42 yaşındaki Evans, yaklaşık 10 yıl boyunca Kaptan Amerika'yı canlandırmasının ardından daima ilişkilendirileceği çizgi roman filmlerine olan desteğini dile getirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Evans, Robert Downey Jr'ın canlandırdığı Iron Man'le birlikte serinin en ünlü iki yüzünden biriydi. En başarılı Marvel Sinematik Evreni filmlerinin bazılarında rol alan yıldız, 2019 yapımı Avengers: Endgame'den bu yana seride rol almadı.

Evans izleyicilere "Genel olarak çizgi roman filmleri, her ne sebeple olursa olsun, hak ettiklerini düşündüğüm övgüyü her zaman alamıyorlar" dedi. 

"Onlar büyük, dev filmler. Mutfakta çok fazla aşçı var" diyen Amerikalı aktör, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Ama kanıtlar ortada: Bunları yapmak kolay değil. Eğer daha kolay olsaydı, çok daha fazla iyi film olurdu. Hor görmüyorum! Ben de ıskalayan birkaç tanesinin parçası oldum. Olur böyle şeyler.

"Bazıları olağanüstü"

"Film yapmak zordur" diyen Boston doğumlu aktör, "Mutfakta daha fazla aşçı olması bunu kolaylaştırmaz" diye ekledi: 

Marvel kataloğundaki belirli filmleri öne çıkarmak istemiyorum ama bazıları olağanüstü. Bağımsız, tarafsızca harika filmler ve bence biraz daha fazla övgüyü hak ediyorlar.

Evans 2014 yapımı Kaptan Amerika: Kış Askeri'ni (Captain America: The Winter Soldier) en sevdiği Marvel filmi olarak gösterdi. Film, Evans'ın Kaptan Amerika rolündeki ikinci filmiydi.

"En tatmin edici deneyimlerden biri"

Evans, "Bir parçası olduğum favori Marvel filmim. Bu sadece filmin kendisi için değil yaşadığım deneyim için de geçerli" dedi. 

İlk filmde çok gergindim. Neye adım attığınızı biliyorsunuz ve sonuç olarak savunma yapıyorsunuz ve kaybetmemek için oynuyorsunuz. Kış Askeri geldiğindeyse kazanmak için oynuyorduk. Russo Kardeşler'le ilk filmimizdi. Daha fazla risk alıyorduk ve karakter daha ete kemiğe bürünmüştü. Marvel maceramda yaşadığım en tatmin edici deneyimlerden biriydi.


Independent Türkçe, Variety, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU