The Sopranos'un yıldızı, OnlyFans'le ipotek borçlarını "5 dakikada" ödemiş

"Bunu söylediğime inanamıyorum ama OnlyFans hayatımı kurtardı"

Drea de Matteo, The Sopranos'ta gangster Christopher Moltesanti'nin sevgilisini canlandırmıştı (HBO)

The Sopranos'un yıldızı Drea de Matteo, koronavirüs aşısı olmayı reddetmesinin oyunculuk kariyerine mal olması ve banka hesabında sadece 10 dolar kalmasının ardından OnlyFans'in "hayatını kurtardığını" söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

1999-2007'de ekranlara gelen efsanevi dizide Adriana La Cerva karakterini canlandıran 52 yaşındaki oyuncu, OnlyFans sayesinde 5 dakika içinde ipotek borçlarını ödediğini ve hatta kendi işini kurduğunu öne sürdü.

Popüler mafya dizisinin yanı sıra Sons of Anarchy'de Wendy karakterini canlandıran oyuncu, daha önce Fox News Digital'a verdiği röportajda da OnlyFans'e ailesini kurtarmak için katıldığını söylemişti.

"OnlyFans bizi kurtardı"

Daily Mail'e konuşan Amerikalı aktris, "Bizi kurtardı" diyerek ekledi:

OnlyFans hayatımı kurtardı, yüzde 100. Bunu söylediğime inanamıyorum ama bizi gerçekten kurtardı.

Drea de Matteo, sözlerine şöyle devam etti: 

Beni kınamak ve aşağılamak isteyen varsa buyursun. Umarım kendinizi asla benim gibi iki küçük çocuğa bakmak zorunda bulmazsınız. Uzun yıllardır yaşadığım evimi kurtardı. Ve tüm bunların ötesinde, Ultrafree'yi kurmam ve finanse etmem için bana yeterli parayı sağladı.

Drea, OnlyFans hesabını açtığında banka hesabında sadece 10 doları vardı.

"Beni icraya verdiler"

İpotek ödemelerine yardımcı olmak için bir erteleme aldıktan sonra kendini tehlikeli bir mali durumda bulan oyuncu, nihayetinde tahsilatçılara borçlu olduğu astronomik tutarı karşılayamamıştı.

Oyuncu, "Beni icraya verdiler ve evimi su bastı, bu yüzden evi hızlı bir şekilde satmaya çalışıyordum" diyerek ekledi: 

Onlar almadan önce satmaya çalışmak istedim. Aynı zamanda annemi kaybettim ve demans hastası olan diğer annemin bakıcı parası da tükenmişti. Artık ne nedir bilmiyordum.

OnlyFans hesabı açtıktan sonra hızla para kazandığını anlatan İtalyan kökenli Amerikan aktris, "Daha fazla fotoğraf koymaya devam ettim" dedi.

De Matteo The Sopranos'un 5. sezonunda diziden ayrıldıktan sonra Friends'in spinoff'u Joey'de, Joey Tribbiani'nin kız kardeşi Gina rolünü canlandırmıştı.


Independent Türkçe, Daily Mail, TheWrap, Fox News Digital

DAHA FAZLA HABER OKU