Kral Charles'ın "seksi yaveri" görev değiştiriyor

"Seksi yaverin" bundan sonra çok daha mahrem bir rol üstleneceği bildiriliyor

(AFP)

Kral III. Charles'ın "seksi yaveri" ve sağ kolu Yarbay Johnny Thompson'ın internette yoğun şekilde mercek altına alınırken ve ilgi görürken, kamuoyunun gözünden uzak bir role geçmeye karar verdiği bildirildi.

22 Şubat Perşembe günü The Times, 40 yaşındaki kıdemli yardımcının yakışıklılığıyla kamuoyunda yarattığı çılgınlığın ardından farklı bir role geçmeyi planladığını aktardı. Saraydan bir kaynağa göre Thompson "Kral ve Kraliçe'nin kıdemli yaveri olmayı sürdürerek daha idari ve halktan daha uzak bir rol üstlenecek".

Yayın kuruluşu Thompson'ın "Kral'la birlikte kamuoyunun ilgisini çeken birkaç etkinliğe katıldıktan sonra halktan gördüğü ilgiden hoşlanmadığının anlaşıldığını" da ekledi.

Yardımcı en son Noel günü Sandringham'daki St. Mary Magdalene Kilisesi'nde kraliyet ailesine eşlik ederken görülmüştü. Yeni ve daha mahrem rolüne geçerken, kısa süre önce kanser teşhisi konan 75 yaşındaki Kral'a destek olmaya devam etmesi bekleniyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Thompson ilk olarak, Kral Charles'ın Eylül 2022'de tahta çıktığı zaman bir videonun internette dolaşmaya başlamasının ardından sosyal medyada viral olmuştu. O zamandan beri 8,6 milyondan fazla izlenen TikTok videosunda, uzun süre hüküm süren Kraliçe Elizabeth'in ölümünden birkaç gün sonra lacivert takım elbisesi içindeki Thompson'ın, elinde şemsiyeyle ve çeşitli çantalar taşıyarak Buckingham Sarayı'nın kapılarından geçtiği görülüyor.

Yorum bölümünde pek çok kişi onun ne kadar çekici olduğunu belirtirken, bazıları da yaverin "James Bond" seviyesinde alımlı olduğunu yazmıştı.

Bir kişi "4 çanta taşırken bu kadar zarif görünen birini daha önce hiç görmemiştim" demişti.

Vücudunda bir tane tuhaf kemik yok.

 


Yaverin çeşitli videoları sosyal medyada dolaşıma girerken bunlar arasında yeşil İskoç eteği ve askeri kıyafet giydiği, Kraliçe'nin cenaze törenindeki videosu da yer alıyor. Kamuya açık yerlerde görüldüğü zamanlar, sırf yakışıklılığı nedeniyle sık sık viral oluyor.

Eskiden Twitter diye bilinen X'te bir hayran, Kral'ın "seksi yaverini" bir an için gördükten sonra "Bugün biraz dikkatimin dağıldığı zamanlar olduğunu itiraf etmeliyim" diye yazmıştı. Bir diğeriyse "Kral III. Charles'ın yaveri epey alımlı" diye eklemişti.

Kraliçe'nin ölümünün ardından Thompson, Şubat 2023'te Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ve Ekim 2022'de Buckingham Sarayı'nda dönemin Birleşik Krallık Başbakanı Liz Truss da dahil, çeşitli liderleri karşılarken ve onlara eşlik ederken de görülmüştü.

Kraliyet ailesiyle uzun yıllardır devam eden bir çalışma ilişkisine sahip olan Yarbay Thompson, birkaç yıl boyunca Kraliçe'nin en kıdemli koruması olarak görev yapmıştı. Thompson yaverlik görevinde de Britanya kraliyet ailesinin memuru olarak çalışıyor ve işi, kraliyet ailesinin çeşitli üyelerine yardım ve eşlik etmeyi içeriyor. Thompson, 2006'dan beri İskoçya Kraliyet Alayı 5. Taburu'na mensup.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU