Ünlü oyuncunun çekişmeli boşanması resmen sonuçlandı

Ayrı yaşayan çiftin ilişkisi 16 Şubat itibarıyla sona erdi

(AP)

Kevin Costner'ın, ayrı yaşadığı eski eşi Christine Baumgartner'dan çekişmeli boşanması resmen sonuçlandı.

People'ın elde ettiği belgelere göre Baumgartner'ı temsil eden avukatların Kaliforniya'nın Santa Barbara kentindeki bir mahkemeye, her iki tarafın da mahkemenin zorunlu tuttuğu ortak ebeveynlik dersine girmekten muaf tutulmasının talep edildiği belgeleri sunmasının ardından Yellowstone'la tanınan oyuncunun evliliği 16 Şubat Cuma günü sona erdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Geçen yıl eylülde çift, üç çocuklarının ortak velayetini almayı kabul etmiş ve boşanma sürecinde devam eden anlaşmazlıkların çoğunu çözmüştü. Yayın kuruluşuna göre 69 yaşındaki aktörün bir temsilcisi o dönemde, çiftin halihazırda "boşanma davalarıyla ilgili tüm konularda dostane ve karşılıklı mutabık kalınan bir çözüme vardığını" doğrulamıştı.

Baumgartner dava dilekçesinde Bodyguard'la tanınan aktörden ayrılma tarihinin 11 Nisan olduğunu belirtmişti. O dönemde Costner'ın bir temsilcisi başvuruyla ilgili şöyle demişti:

Sayın Costner'ın, evliliğin sonlandırılması davasına katılmak zorunda kalmasına neden olan, kendi kontrolü dışındaki koşulların ortaya çıkmasından büyük üzüntü duyuyoruz.

Temsilci, "Bu zor dönemden geçerken kendisinin, Christine'in ve çocuklarının mahremiyetine saygı gösterilmesini rica ediyoruz" diye eklemişti.

Ağustosta Santa Barbara'da görülen iki günlük davada yargıç, Costner'ın eski eşine ödeyeceği aylık miktarı, aktörle avukatlarının başlangıçta önerdiği tutar olan 63 bin 209 dolar olarak belirlemişti. Baumgartner ve avukatlarının, dava devam ederken aktörün geçici olarak ödemesine karar verilen 129 bin 755 dolara kıyasla bir sıçramayla 175 bin 57 dolar talep ettiği bildirilmişti. 

Kevin duruşmalarda kürsüye çıkarak endişelerini dile getirmişti:

En büyük endişem mahkemenin, Christine'in ihtiyaçları doğrultusunda ve çocuklarımın ihtiyaçlarının dışında bir nafaka ödememe karar vermesi.

Ayrı yaşayan çiftin üç çocuğu var: 16 yaşındaki oğulları Cayden, 14 yaşındaki oğulları Hayes ve 13 yaşındaki kızları Grace.

İkili arasında ilk kıvılcımlar, 1996 yapımı romantik komedi Aşkın Gücü'nün (Tin Cup) provaları sırasında bir golf sahasında kısa süre karşılaştıklarında tutuşmuştu. 1998'de bir restoranda yeniden bir araya gelen ikili 2004'te, Costner'ın Kolorado'ya bağlı Aspen'de yer alan yaklaşık 650 dönümlük çiftliği The Dunbar'da nikah masasına oturmuştu.

Costner, Baumgartner'la tanışmadan önce Cindy Silva'yla 16 yıl evli kalmış fakat çift 1994'te boşanmıştı. İkilinin üç yetişkin çocuğu var: 39 yaşındaki Annie, 37 yaşındaki Lily ve 35 yaşındaki Joe. Aktörün ayrıca Silva ve Baumgartner'la evlilikleri arasında birlikte olduğu eski sevgilisi Bridget Rooney'den 27 yaşında Liam adında bir oğlu var.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU