Selena Gomez'in Sevgililer Günü'nde aldığı tuhaf hediye ortaya çıktı

Gomez ve Blanco Aralık 2023'te ilişkilerini doğrulamıştı

(AP)

Selena Gomez'in erkek arkadaşı Sevgililer Günü'nde ona ne verdiğinı açıklamak üzere soluğu TikTok'ta aldı.

Videoya bir kavanoz turşuyla başlayan Benny Blanco bunun kız arkadaşının "en sevdiği" turşu olduğunu açıkladı. Blanco, Only Murders in the Building'le tanınan aktrise çiçek, çikolata ve elle yazılmış bir karttan oluşan daha geleneksel bir aşk günü hediyesi yerine kızarmış turşu vermeye karar vermiş.

TikTok videosunda Gomez'in en sevdiği turşunun ne kadar nadir bulunduğunu çünkü sadece Teksas'tan gönderilebildiğini açıklayan Blanco, daha sonra ince ince dilimlenmiş turşuları ıslak bir karışıma ve ekmek kırıntılarına bulayıp kızartıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ardından Blanco kızarmış turşuları ranch sosa batırarak izleyicilere "Batırın. Ranch. Yiyin, sevişin. Sevgililer Gününüz kutlu olsun" diyor.

Paylaşıldıktan kısa süre sonra 17 milyondan fazla izlenen videoya pek çok kişi Blanco ve Gomez'in ilişkisinin dinamiği hakkında yorumlar yaptı.

Yorum yapan birçok kişi çifti, Gomez'in Mavis karakterini seslendirdiği Otel Transilvanya (Hotel Transylvania) film serisindeki Mavis ve Johnny'nin bir versiyonu olarak değerlendirdi.

Bir yorumda şöyle dendi: 

Birisi Selena'yla sevgilisinin Mavis ve Johnny'ye benzediğini söyledi ve şimdi bunu görmezden gelemiyorum.

 


Başka bir kullanıcı da ona katılarak "bir saniye, selena ve benny o kadar mavis ve johnny kodlarına sahip ki" diye yazdı.

Yorum yapan üçüncü bir kişiyse "Selena ve Benny o kadaaaaar mavis ve Johnny ki haha (otel Transilvanya)" diyerek bu fikre katıldı.

Videoya yorum yapan diğer kişiler de ikiliyi genel olarak övdü ve turşunun ne kadar nazik bir jest olduğunu ifade etti.

Bir kişi yorumunda şöyle yazdı:

Seni anlıyorum Selena. Eğer erkeğim en sevdiğim turşuları Teksas'tan getirtip kızartsaydı DÜŞERDİM!

Yorumlar bölümünde aynı fikirde olan ikinci bir kişi de "Onun kalbine giden yolu biliyor, kelimenin tam anlamıyla onu çok önemsiyor ve seviyor gibi görünüyor" diye yazdı.

Çiftin birbirlerine duyduğu sevgiyi ifade ettiği ilk an bu değil. Gomez, her yıl düzenlenen Altın Küre'nin 81. törenine katıldıktan sonra Blanco'yla romantik bir anını paylaşmıştı.

31 yaşındaki şarkıcı, 35 yaşındaki müzik yapımcısı erkek arkadaşıyla tatlı bir şekilde öpüştüğü samimi bir fotoğrafı 8 Aralık'ta paylaşmıştı.

Fotoğrafta kırmızı ve siyah Giorgio Armani elbisesiyle duran Gomez, elini Blanco'nun boynuna dolamış halde onu öperken görülüyor.

Yıldız isim, ikilinin birbirine sarıldığı fotoğrafın açıklama kısmına "Ben kazandım" diye yazmıştı.

People'a göre 5 Ocak'ta yayın kuruluşuna konuşan bir kaynak, Gomez'in ilişkisinde "süper mutlu olduğunu ve kendini verdiğini" söylemişti.

People'a konuşan kaynak, "Şu anda gerçekten kendi gibi hissediyor gibi görünüyor" demişti.

Belki bu Benny'le alakalıdır ya da belki de kişisel ve profesyonel olarak bulunduğu noktayla alakalıdır.

"Herkes o mutlu diye çok mutlu" diyen kaynak şöyle eklemişti:

Only Murders [in the Building] öncesinde herkes onun hayranıydı ve artık herkes onu koruyor. Oyuncular ve ekip içinde 'Selena'nın bütün erkek arkadaşları bizim de erkek arkadaşımızdır' gibi bir his var.

Rare Beauty'nin kurucusu, duygusal yakınlıkları hakkında söylentilerin dolaşmaya başlamasının ardından Blanco'yla ilişkisini Aralık 2023'te doğrulamıştı.

Instagram'daki bir hayran hesabının 7 Aralık'ta ikilinin samimi bir görüntüsünü paylaşmasının ardından Only Murders in the Building'le bilinen oyuncu, Blanco'ya karşı duygularını teyit eden bir yanıt vermişti

Gönderi yorumlarının en üstüne sabitlenen Gomez'in yorumunda "O kesinlikle kalbimdeki her şey" yazıyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU