Suits'in yıldızlarından "Meghan Markle" açıklaması

"Sıfır iletişim"

Aaron Korsh'un yaratıcısı olduğu Suits, Haziran 2011'de başlamış ve ilk olarak USA Network'te yayımlanmıştı (USA Network/NBC/Netflix)

Suits'in yıldızları Patrick J. Adams ve Gabriel Macht, sevilen hukuk dizisinin yayın platformlarındaki başarısının ardından eski rol arkadaşları Sussex Düşesi'yle "hiçbir iletişimleri olmadığını" doğruladı.

İkilinin rol aldığı ve Super Bowl'da yayımlanan reklam setinde Hollywood Reporter'a konuşan ikiliye, "Meghan Markle'la son zamanlarda konuştunuz mu?" diye soruldu.

Dizide Harvey Specter'ı canlandıran Amerikalı aktör Gabriel Macht, "Dizinin yeniden başlaması için büyük desteğini görmek dışında onunla iletişim kurmadım" dedi.

"Sıfır"

Dizide Markle'ın oynadığı Rachel Zane'le ilişkisi olan Michael Ross karakterini canlandıran Patrick J. Adams da ekledi:

Sıfır. Hayır, iletişim yok.

Ocaktaki Altın Küre ödül töreninde, dizide avukat Jessica Pearson'ı canlandıran Gina Torres'e, eski aktrise ulaşan biri olup olmadığı sorulmuştu. 

54 yaşındaki Torres, basit bir şekilde "Markle'ın numarasının kendisinde olmadığını" söylemişti.

Netflix'te gösterime girince patlama yaptı

9 sezon ve 134 bölüm boyunca devam eden dizide, Patrick J. Adams ve Gabriel Macht'in yanı sıra Rick Hoffman, Meghan Markle, Sarah Rafferty, Amanda Schull ve Gina Torres de rol alıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2019'da final yapmasının ardından Suits, ABD merkezli yayın platformu Peacock'a eklenmiş ancak burada büyük bir sıçrama yapmamıştı.

Ancak dizi, Haziran 2023'te Netflix'te gösterime girdiğinde her şey değişti.

2019'da sona ermesine rağmen Suits, Netflix'te benzeri görülmemiş bir izlenme oranına ulaştı ve rekor kırarak Nielsen'in En Çok İzlenenler listesinin zirvesinde 12 hafta geçirdi.

Bu süre içinde Suits, art arda 7 hafta boyunca haftada 3 milyar dakika seyredilerek şoke edici bir izlenme oranına ulaştı.

Spinoff geliyor

Dizinin finalinden yıllar sonra yakalanan bu başarının ardından bir spinoff projesinin geliştirilmekte olduğu açıklandı. Ancak Markle'ın yeni projede yer alması beklenmiyor.

Öte yandan 2023'te sürpriz bir başarı elde eden hukuk draması, sevilen sitcom The Office'in rekorunu kırmayı da başardı.

Araştırma şirketi Nielsen'in geçen hafta açıklanan 2023 verileri, The Office'in yayın rekorunun Suits tarafından ele geçirildiğini ortaya koydu.

Suits, 2023'te toplam 57,7 milyar dakika izlenerek The Office'in 57,1 milyar dakikalık önceki rekorunu geride bırakmayı başardı.

Suits, halen Netflix'te izlenebilir.


Independent Türkçe, Daily Mail, Hollywood Reporter

DAHA FAZLA HABER OKU