Büyük umutlarla çekilmişti: İkinci sezon onayını alamadı

Disney+'ın David Beckham'lı dizisi hayal kırıklığı yarattı

Save Our Squad, süreleri 43'le 47 dakika arasında değişen 4 bölümden oluşuyor (Disney+)

David Beckham'ın Disney+'ta gösterime giren belgesel dizisi, yüksek izlenme oranları elde edemeyince ikinci sezon onayını alamadı.

Save Our Squad, 48 yaşındaki eski futbolcunun çocukken oynadığı Doğu Londra sahalarına dönerek ligde kalma mücadelesi veren 14 yaş altı bir takıma akıl hocalığı yapmasını konu alıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Westward Boys, Beckham gelmeden önce tüm sezon boyunca hiç maç kazanamamıştı. Bir dönemin efsanevi futbolcusu, onları küme düşmekten kurtarmak için çalıştı.

Belgesel, İngiltere Milli Takımı'nın eski kaptanını ve hayallerine ulaşmak için çalışan bir grup genci merkeze alıyordu ve Kasım 2022'de gösterime girmişti.

Ancak Mirror'ın haberine göre Disney yapımcıları, tatmin etmeyen reytinglerin ardından belgesele devam etmeme kararı aldı.

"Devam ettirmeyi umuyorlardı"

Bir kaynak Britanya merkezli gazeteye şunları söyledi: 

Disney'in patronları, David'le Save Our Squad için anlaştıklarında çok heyecanlanmıştı. Bunun başarılı bir iş olduğunu düşünmüşlerdi. Belgesel sadece bir sezon için sipariş edilmiş olsa da bunu devam ettirmeyi ve kadroya yeni çocuklar katıldıkça daha fazla bölüm çekmeyi umuyorlardı. Ancak ne yazık ki reyting alamadılar ve bir sezondan sonra durmaya karar verdiler.

Netflix belgeseli rekor kırmıştı

Beckham'ın Disney+'taki dizisi başarıya ulaşamasa da eşi Victoria'yla birlikte yaptığı Netflix belgeseli izlenme rekorları kırmıştı.

Geçen yıl ekimde gösterime giren 4 bölümlük dizi, Beckhamların evliliklerine, aşklarına, aile hayatlarına ve sporcunun futbol kariyerine dair samimi bir bakış sunuyordu. 

Toplamda 4 saat 45 dakika süren belgesel, IMDb kullanıcılarından da 8,1 gibi yüksek bir puan almayı başarmıştı. 
 

Independent Türkçe, Daily Mail, The Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU