Adele, Taylor Swift'in Super Bowl'a gitmesini yorumladı

Adele "Sanırım sırf Taylor Swift'in erkek arkadaşı yüzünden Chiefs'in kazanmasını istiyorum" dedi

(Reuters)

Adele, 2024 Super Bowl'da Travis Kelce'yi desteklediği için Taylor Swift'i savundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu hafta sonu Las Vegas'ta gerçekleştirdiği düzenli konserindeki performansı sırasında Hello'nun şarkıcısı Taylor'ın Super Bowl'da olması başta olmak üzere güncel olaylara değindi ve kalabalığa Swift yüzünden Kansas City Chiefs'i desteklediğini açıkça belirtti.

"Sanırım sırf Taylor Swift'in erkek arkadaşı yüzünden Chiefs'in kazanmasını istiyorum" diyen şarkıcı, çiftten nefret edenlerin onlarla uğraşmayı bırakması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Taylor Swift'in maçlarda olmasından şikayet eden herkes kendi işine baksın. Bu kişi onun erkek arkadaşı!

Adele, Swift'in maçlarda olmasının kendisini oyuna daha çok bağladığını belirterek sözlerine devam etti.

Aslında izlemesi biraz daha keyifli hale geldi çünkü dediğim gibi neler olup bittiği hakkında hiçbir fikrim yok.

Swift'in Eras Tour'un Tokyo ayağında peş peşe verdiği konserlerinin ardından zamanında ABD'ye geri dönüp erkek arkadaşı Kansas City Chiefs'in iç açık oyuncusu Travis Kelce'yi izleme isteğiyle 54 milyon dolarlık Dassault Falcon-9 iş jetine binip Las Vegas'a uçtuğu bildirildi. Swift'in varışından önce Washington DC'deki Japon Büyükelçiliği, Swiftie'lere şarkıcının erkek arkadaşını sahada izlemesinin önünde hiçbir bürokratik engelin durmayacağına dair güvence verdi.
 


Lively ve Ice Spice'la birlikte Allegiant Stadyumu'na gelen pop yıldızı, tamamen siyah bir kıyafet giymişti ve Erin Andrews'ün WEAR markasından kırmızı bir bomber ceketi omzuna atmıştı. Kelce'nin takım formasındaki numaraya anlamlı bir gönderme olarak boynuna "87" sayısını taşıyan bir kolye takarak görünümünü tamamlamıştı.

Pop yıldızı geçmişte de futbol sezonu hızlanmaya devam ederken erkek arkadaşını futbol temalı takı seçimleriyle gizlice desteklemişti. Yakın zamanda oynanan Amerikan Futbol Konferansı (AFC) şampiyonluk maçında, üzerinde Kelce'nin numarasının yazılı olduğu kırmızı bir futbol formasının küçük bir kopyası bulunan sevimli bir yüzük takmıştı.

Kelce'in podcast'inde açıkladığına göre Anti-Hero'nun şarkıcısı erkek arkadaşının Super Bowl maçını "1 milyon doların üzerinde" bir fiyata mal olan bir süitten izledi. TMZ'ye göre oyunu lüks süitten takip edenler arasında Swift'in ebeveynleri Andrea ve Scott'ın yanı sıra erkek kardeşi Austin ve kız arkadaşı Sydney, Travis'in erkek kardeşi Jason ve onun eşi Kylie de vardı.

Pop yıldızı maç ve sonrasındaki kutlamaların ardından küresel Eras Turnesi'ne devam etmek üzere Avustralya'ya uçacak.

Super Bowl; CBS, Fubo, Paramount+, YouTube ve YouTube TV üzerinden yayımlandı. Başlama vuruşu Doğu Zaman Dilimi'ne göre pazar 18.30'da (TSİ 02.30) yapıldı.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU