Amazon'un yeni dizisi fırtına gibi: Oscar adayı filmleri geride bıraktı

Casusluk komedisi eleştirmenlerden de övgü dolu yorumlar alıyor

45'er dakikalık 8 bölümden oluşan Mr. & Mrs. Smith, eleştirmenler tarafından "akıcı ve zekice" diye nitelendirildi (Amazon Prime Video)

Yeni casus komedisi Mr. & Mrs. Smith, Oscar ödüllü filmlerin ve meşhur HBO dramasının önüne geçerek iyi bir başlangıç yaptı. 

Gişe canavarı filmin televizyon uyarlaması

Atlanta'nın yazarı Francesca Sloane ve Donald Glover tarafından yaratılan 8 bölümlük dizi, Angelina Jolie ve Brad Pitt'in başrollerini paylaştığı 2005 yapımı Doug Liman filminin televizyon uyarlaması. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

40 yaşındaki Glover ve Amerikalı aktris Maya Erskine'in evli bir çift gibi davranan iki casusu canlandırdıkları hikayede, bu tehlikeli işin ilişkilerini nasıl etkilediği anlatılıyor.

Reelgood, Mr. & Mrs. Smith'in 7 Şubat'ta sona eren hafta boyunca yayında olan film ve diziler listesinde en üst sırada yer aldığını doğruladı.

Oscar adayı filmleri geride bıraktı

300'den fazla ücretsiz ve ücretli yayın platformunu buluşturan uygulama Reelgood'un sitesine göre Mr. & Mrs. Smith, Geride Kalanlar (The Holdovers), Başka Bir Hayatta (Past Lives) ve Dolunay Katilleri Killers of the Flower Moon gibi Oscar adayı filmlerin önünde yer almayı başardı.

Casus komedisi ayrıca çok izlenen HBO yapımı True Detective'in 4. sezonunu ve Netflix dizisi Griselda'yı da geride bıraktı.
 


Komediyle aksiyonu buluşturan dizi, eleştirmenlere göre "yazarlık, oyunculuk ve yönetmenliğin başarılı bir birleşimi". 

Alexander Skarsgård'dan Ron Perlman'a kadar usta isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizi, 1 Şubat'ta Amazon Prime Video'da gösterime girdi.

Eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 89 gibi yüksek bir puan almayı başaran dizinin başarılı bulunan ilk sezonu sayesinde devam etmesi bekleniyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, Rotten Tomatoes

DAHA FAZLA HABER OKU