65 yaşındaki kadın, ameliyattan Brezilya poposu ve meme silikonuyla uyandı

İsteklerini ucuza mal etmeye çalışırken ağır bir faturayla karşı karşıya kaldı

2017'de başarıyla kilo verme ameliyatı olan kadın 75 bin dolarlık faturayla karşı karşıya (GoFundMe)

6 yıl önce Meksika'da kilo vermek için bıçak altına yatan ABD'li Kimberly McCormick, ekimde aynı tıp merkezine giderek zayıfladıktan sonra kol, bacak ve karnından sarkan derilerin alınmasını ve memelerinin dikleştirilmesini istedi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

65 yaşındaki Kimberly, ABD'de 50 bin doları aşkın bir para ödemektense isteklerini Meksika'da 13 bin dolara karşılayabileceğini düşündü. 

Ancak ameliyattan uyandığında çok şaşırdı. Zira uyandığında kendisine göğüs silikonu takıldığını ve Brezilya poposu yapıldığını gördü.

Üstüne üstlük kol ve bacaklarındaki deriler de alınmamış:

Bacak, kol, göğüs, karın, hepsi işaretlenmişti. Akşamüstü 4'te ameliyata girdim, gece 1.30'a kadar çıkmamışım. Uyandığımda göğsüm gerçekten acıyordu ve bağıra bağıra ağlamaya başlamıştım.

Niye istemediği implantların takıldığını sorduğunda doktor, kendisinden aldığı direktifleri uygulandıklarını söylemiş.  

Annesinin kaldığı kirli odada enfeksiyon kaptığını ve nefes almakta zorlandığını gördüğünü aktaran Misty Ann McCormick, koridorda bağırarak güvenlik tarafından dışarı çıkarıldığı anları şöyle anlattı: 

'Anneme ne oldu?' dedim, dışarı atıldım. Annemin orada olduğunu ve onu terk edemeyeceğimi düşünüyordum. Kapıya gittim. Beni o kadar sert itti ki havaya uçtum. Orada ölsem haberi olmayacaktı, bu durumdan korktum.

Anne ve kız, hastanede yatış süresi beklenenden daha fazla olduğu için ekstradan 2 bin 500 dolar daha ödemek zorunda kaldıklarını söyledi. 

ABD'deki doktorlar Kimberly McCormick'in Meksika'da aldığı hasarların telafisi için 75 bin dolarlık bir fatura çıkardı.

Misty Ann McCormick, GoFundMe'de bir ay önce yardım kampanyası başlatarak 150 bin dolarlık bir hedef belirlediyse de henüz yalnızca 600 dolar toplayabildi. 

 

Independent Türkçe, Mirror, Daily Mail, GoFundMe

DAHA FAZLA HABER OKU