The Walking Dead'in yeni dizisi bir alışkanlığı geride bırakmalı

Eleştirmenlere göre, sevilen iki karakter için tehlike çanları çalıyor

The Walking Dead: Daryl Dixon'ın yeni sezonunun 2024 sonbaharında ya da 2025'in başında gösterime girmesi bekleniyor (AMC)

The Walking Dead'in sevilen spinoff'u Daryl Dixon'ın yeni sezonu merakla bekleniyor. Ancak ilk sezonun başarısının ardından serinin, daha önce de başvurduğu can sıkıcı bir yaklaşımdan kaçınması gerekiyor. 

Daryl Dixon'ın ilk sezon finali, Carol'ın spinoff'a katılacağını ve öncelikli hedefinin Daryl'ı bulmak olduğunu doğrulamıştı. Daryl ve Carol'ın yeniden bir araya gelme ihtimali izleyicileri heyecanlandırdı. Ancak bunun sezon içinde ne zaman gerçekleşeceği henüz doğrulanmadı.

İyi niyetli karakterleri cezalandırma eğilimi

Serinin genelinde, The Walking Dead iyi niyetli karakterleri cezalandırma eğilimi gösteriyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Carl'ın Sıddık'ı kurtarması ve ardından ısırılması, Beth'in Dawn'ı hastanede kurtarması ancak daha sonra onun tarafından vurulması ve Andrea'nın Vali'yle arkadaşlığı sonrasında çok sayıda insanın öldürülmesi buna verilebilecek örneklerden yalnızca birkaçı.

Tüm bu örnekler, The Walking Dead'de nezaketin yüksek bir bedeli olabileceğini gösteriyor. The Walking Dead, iyi niyetli eylemleri çatışma ya da kayba açılan bir kapı olarak kullanarak kıyamet sonrası dünyanın acımasızlığını vurguluyor.

Carol ve Daryl için tehlike çanları

Eleştirmenlere göre, Daryl'ın büyük ihtimalle Fransa'da kalacağı düşünüldüğünde, öncelikli odak noktası Laurent ve Isabelle'in Nest'i Genet'ye karşı savunmasına yardım etmek olacak.

Uzun süredir Daryl'ı arayan Carol'ın da ona yardım etmeye çalışması olası gözüküyor. The Walking Dead'in eğilimi göz önüne alındığında, bu çabalar ikili için tehlike anlamına geliyor. 

Eleştirmenler, Daryl'ın izleyicinin beklediğinden erken öldürülebileceğine dikkat çekerken, ikilinin kötü bir şekilde yaralanmasına da ihtimal veriyor. 

Bir diğer ihtimal olarak da korumaya çalıştığı kişilerin zarar görmesi veya öldürülmesi sonucunda, Daryl'ın vicdan azabı içinde acı çekmek zorunda kalması işaret ediliyor.

The Walking Dead: Daryl Dixon'ın prömiyeri 1 Eylül'de gerçekleşmişti. 

Yönetmenliğini Daniel Percival ve Greg Nicotero'nun üstlendiği dizi, beğeni toplayarak eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 71 puan almayı başarmıştı. 

Hayranların favori karakteri Daryl'ı 54 yaşındaki Norman Reedus'ın canlandırdığı dizide ona Clémence Poésy, Adam Nagaitis, Anne Charrier, Eriq Ebouaney, Laika Blanc Francard, Romain Levi ve Louis Puech Scigliuzzi eşlik ediyor. 


Independent Türkçe, ScreenRant, DigitalSpy

DAHA FAZLA HABER OKU