Yeni fragman, House of the Dragons hayranlarını "dehşete düşürdü"

Temkinli bir izleyici "Bu sahneyi kesinlikle izlemeyeceğim" dedi

(HBO)

House of the Dragon hayranları, yeni bir fragmanın yayımlanmasıyla ikinci sezondaki bir sahneden şimdiden "dehşete düştü".

HBO'nun gelecek sezonundan ilk görüntüler 2 Aralık Cumartesi günü internette yayımlanarak yaşanacak çarpıcı olayların ipuçlarını verdi.

Taht Oyunları'nın (Game of Thrones) öncesini anlatan spin-off'un birinci sezonu Ekim 2022'de sona erdi ve yeni bölümlerin 2024 yazında gelmesi planlanıyor.

Dizi, yazar George R.R. Martin'in Ateş ve Kan kitabına dayanıyor ve Targaryen Hanesi'nin tarihini inceliyor.

Kitabı okumayanların bilmediği bir şey varsa o da Taht Oyunları'nın meşhur Kızıl Düğün (Red Wedding) bölümüne rakip bir sahnenin ikinci sezonda yer alacak olması.

Castamere Yağmurları (The Rains of Castamere) adlı Kızıl Düğün bölümü, dizinin üçüncü sezonunda yer alıyor ve birkaç ana karakterin vahşice öldürülmesine sahne oluyor. Görünüşe göre House of the Dragon'un ikinci sezonunda da benzer bir toplu katliam yaşanacak ve fragmanda yer alan bir kare de bu kanlı olaya dair ipucu veriyor.

Gazeteci ve yazar Joanne Robinson bu anın ekran görüntüsünü Twitter'da paylaştı ve bir kişi de şöyle yanıtladı:

Bu bölümü midem kaldırır mı bilmiyorum.

Bir başkası "O sahnede aşırı dehşete kapıldım" diye eklerken, bir kişi de olayın çok şoke edici olduğunu ve "bu sahneyi kesinlikle izlemeyeceğini" söyledi. Bununla birlikte, "Ama (kitabı okumayan) eşimin tepkisini parmaklarımın arasından izleyeceğim" diye ekledi.

The Independent burada kitabı okumayanlar için olayın heyecanını bozmayacak ancak Ratcatcher (Cheese diye de bilinir) adlı bir karakterin yer aldığı o ana dair ipucu veren görsel aşağıda görülebilir.
 

House of the Dragon
(HBO)


House of the Dragon'ın başrollerinde Emma D'Arcy, Olivia Cooke, Matt Smith ve Rhys Ifans yer alıyor.

Fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.
 


Yeni oyuncular arasında Hull'lu Addam rolüyle Clinton Liberty, Sör Alfred Broome rolüyle Jamie Kenna, Hugh rolüyle Kieran Bew, Ulf rolüyle Tom Bennett, Lord Cregan Stark rolüyle Tom Taylor ve Sör Rickard Thorne rolüyle Vincent Regan yer alıyor.

Bu isimler daha önce açıklanan yeni sezon oyuncu kadrosuna Hull'lu Alyn rolüyle Abubakar Salim, Alys Rivers rolüyle Gayle Rankin, Sör Gwayne Hightower rolüyle Freddie Fox ve Sör Simon Strong rolüyle Simon Russell Beale'den sonra katıldı.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak
 

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU