Mad Max hayranları, Furiosa'daki Chris Hemsworth hakkında aynı tahmini yaptı

Sinema hafiyeleri Thor'la tanınan oyuncunun yeni filmde kimi canlandırdığını çözdüklerini düşünüyor

Furiosa'nın fragmanını izleyen Mad Max hayranları "tanınmaz haldeki" Chris Hemsworth hakkında aynı sonuçlara varıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

30 Kasım Perşembe günü, Charlize Theron'un Mad Max: Fury Road karakterinin genç haline odaklanan ve bu filmden önce yaşananları anlatan spin-off'un fragmanı internette yayımlandı.

George Miller'ın yönettiği filmde Furiosa'yı Anya Taylor-Joy canlandırıyor ve Thor'un yıldızı Hemsworth'un Dementus adlı baş kötü adamı oynayacağı Mart 2022'de açıklanmıştı.

Ancak fragmanda onu iş başında gören Mad Max serisinin hayranları, artık Hemsworth'un karakterinin tam olarak kim çıkacağını bildiklerinden emin: Immortan Joe'nun genç hali.

Immortan Joe, 2015 yapımı Mad Max: Fury Road'da Hugh Keays-Byrne tarafından canlandırılan motorcu çetesi lideri.

Hemsworth'ün Immortan Joe'nun genç halini canlandırabileceği yönündeki gelişme, daha önce Britanyalı aktör Tom Burke'ün bu rolü üstleneceği iddialarının ardından geldi. Ancak fragmanda Hemsworth'e bir kez bakan hayranlar şimdi bu iddianın aksini düşünüyor.

Bir izleyici "Vay be, Chris Hemsworth genç Immortan Joe mu?" yazdı. Bir diğeriyse ekledi:

2015'te bana Furiosa'nın başlangıç hikayesi filminin onunla daha sonra Chris Hemsworth'ün canlandırdığı Immortan Joe'ya dönüşecek adam arasında bir aşk hikayesi olacağını söyleseydiniz.........

Bir başka izleyici de şunları yazdı: 

Dostum o Furiosa filmini hemen izlemem lazım!!! Chris Hemsworth genç Immortan Joe rolünde. Kimin aklına gelirdi ki?

Hemsworth'ün Immortan Joe'yu oynayıp oynamadığı henüz belli değil; hayranlar bunu film 24 Mayıs'ta vizyona girdiğinde öğrenecek.
 

Chris Hemsworth
Mad Max filmi Furiosa'da Chris Hemsworth oynuyor (Warner Bros. Pictures)


Filmin vizyon tarihi, 2024 Cannes Film Festivali'ne denk geliyor. Miller, son filmi Üç Bin Yıllık Bekleyiş'in (Three Thousand Years of Longing) prömiyerini de bu festivalde yapmıştı.

Furiosa, Avustralya'nın şimdiye kadarki en büyük prodüksiyonu olarak tanıtılıyor.

Fury Road hakkındaki 2022'de yayımlanan Blood, Sweat, and Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road (Kan, Ter ve Krom: Mad Max: Fury Road'un Vahşi ve Gerçek Hikayesi) kitabı, başrol oyuncuları Tom Hardy ve Theron arasında, Hardy'nin sete üç saat geç gelmesinin ardından yaşanan hararetli bir karşılaşmayı ortaya çıkarmıştı.

Hardy, Theron'un kendisini güvende hissetmemesine sebep olduğunu söylediği olayı kabul ederek yazar Kyle Buchanan'a şunları söylemişti: 

Geriye dönüp baktığımda, birçok açıdan boyumu aşan bir durumdaydım. İkimizin de üzerindeki baskı zaman zaman bunaltıcıydı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU