Yönetmen Shawn Levy'le görülen Taylor Swift, Deadpool 3 söylentilerini alevlendirdi

Pop yıldızının, Marvel serisinin sıradaki devam filminde rol alacağı söylentileri dolaşıyor

(AP/20th Century Fox)

Taylor Swift'in yakın zamanda Deadpool 3'ün yönetmeni Shawn Levy'yle New York'ta dolaşırken görüntülenmesi, hayranların Swift'in filmde sürpriz bir kameo yapacağı yönündeki spekülasyonlarını artırdı.

33 yaşındaki Swift'in sıradaki devam filminde mutant pop yıldızı Dazzler'ı canlandırmasının beklendiğine dair söylentiler aylardır ortalıkta.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Grammy ödüllü sanatçı, birkaç hafta önce New York Jets - Kansas City Chiefs maçını Deadpool 3'ün yıldızları Hugh Jackman ve Ryan Reynolds'la tribünden izleyerek Marvel hayranlarının şüphelerini iyiden iyiye artırmıştı.

Deadpool 2'nin yönetmeni David Leitch'ten dizginleri devralan Levy, Swift'in rol alacağı söylentilerini doğrulamamış olsa da son magazin fotoğrafları hayranları aksi yönde ikna etti.

26 Ekim Perşembe günü Swift'in Kanadalı yönetmenle birlikte New York'ta dolaşırken çekilen fotoğrafları, eski adı Twitter olan X'te paylaşıldı.

"Anti-Hero" şarkısıyla ünlü isim, Gerçek Kahraman'ın (Free Guy) yönetmeninin yanında dururken büyük boy siyah bir kazak, uyluklara kadar uzanan kahverengi botlar ve ten rengi bir Ralph Lauren beyzbol şapkası takarken görülebiliyor.

Bir hayran, "Bundan iyi bir şeyler çıkıyor" yorumunu yaptı. İkinci bir kişi "LADY DEADPOOL YA DA DAZZLER GELİYOR" varsayımında bulunurken, üçüncü biriyse "İpuçlarının hepsi ortada" diye ekledi.

Bir diğeri de Swift'e Dazzler kostümü giydirilmiş, düzenlenmiş bir görsel paylaşarak "Hazırız" yazdı.
 

Taylor Swift, "DEADPOOL 3"ün yönetmeni Shawn Levy'le görüldü. 

Perşembe günü erken saatlerde Levy, Happy Sad Confused podcast'ine katıldı ve sunucu Josh Horowitz "Taylor'la aynı odada bulunduğunuzda 'Dazzler' kelimesi hiç kimsenin ağzından kaçtı mı?" diye sordu.

Levy, "Eh, her gün sosyal medyanın ağzından kaçtığı kesin ve tüm söyleyeceğim bu" diye yanıtladı.

Horowitz, Swift'in "iyi bir Dazzler olup olmayacağını" merakını dile getirerek devam edince yönetmen, şifreli bir şekilde şöyle cevap verdi:

Kulağa harika bir fikir gibi geliyor.

Wade/Deadpool'u canlandıran Reynolds, ilk başta Swift'in filmde yer alacağını reddetmiş, Kasım 2022'de Entertainment Tonight'a konuşurken de Swift'in filmde yer almasından "elbette" mutluluk duyacağını söylemişti.

Disney'in 2019'da Fox'u satın almasından bu yana, (Marvel Sinematik Evreni [MSE] şemsiyesi altında gösterime girecek) ilk Deadpool filmi olacak yapımda Jackman, X-Men karakteri Wolverine'i son kez oynayacak.

Jackman'ın Deadpool 3'ün ardından kendi adaletini arayan karakterin rolünden emekli olması beklenirken, Daniel Radcliffe ve Galli aktör Taron Egerton bu rolü kimin üstleneceğine dair tahminlerde başı çekiyor.

Öte yandan Jennifer Garner, 2005'teki eleştirmenlerce kötü karşılanan solo çıkışından bu yana ilk kez Deadpool 3'te Elektra rolünü yeniden canlandıracak.

Deadpool 3, 3 Mayıs 2024'te sinemalarda gösterime girecek.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU