Yeni The Walking Dead dizisinin ikinci sezonu ne anlatacak?

Dizinin yaratıcısı, en heyecanlı yerinde biten sezon finalinin sonrası için ipucu verdi

54 yaşındaki Norman Reedus, 2010'da The Walking Dead kadrosuna dahil olduğundan beri Daryl Dixon karakterini canlandırıyor (AMC)

The Walking Dead: Daryl Dixon'ın yaratıcısı David Zabel, ilk sezonun izleyiciyi merakta bırakarak biten finalinin, ikinci sezon için ne anlama geldiğini açıkladı. 

Dizinin aynı zamanda sezon finali olan 6. bölümü, pazar günü ekranlara geldi.

*Buradan sonrası sezon finaline dair spoiler içerir, bizden uyarması*

Bölümdeki son sahnede Daryl, kendisini eve götürecek tekneye doğru yürümeye başlamış ancak onu kıyıya kadar takip eden Laurent tarafından durdurulmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin yaratıcısına göre bu son sahne, Daryl'ın Fransa'da kalmak ya da Amerika'ya geri dönmek konusunda ne kadar kararsız olduğunu ortaya koyuyor.

Entertainment Weekly'ye konuşan Zabel, dizinin ikinci sezonunda Daryl'ın, yuvasının neresi olduğuyla ilgili iç çatışmasını keşfedeceğini açıkladı. 

Dizi sorumlusu, gelecek sezonda Daryl'ın nerede kalmak istediğine daha fazla odaklanılacağını açıkladı. 

Daryl'ın ikilemi

Daryl'ın kaderinin nasıl olacağını görmek için, hayranlara "ikinci sezonu mutlaka izlemeleri gerektiği" mesajını veren 57 yaşındaki senarist, sözlerini şöyle sürdürdü:

En başından beri ahlaki ikilem hep buydu. Bana göre, ilk sezonun sonunda Daryl için ikilem şu olmalıydı: Eve dönmek için çabalarken, bulunduğun yerde başka bir yuva yaratırsan ne olur? Bu onun için ilginç bir ahlaki sorun çünkü Judith, Carol, Connie ve tüm bu değer verdiği insanlara kavuşmaya çalışıyordu.

Daryl'ın istemeden de olsa Fransa'da aile ve yuva duygusunu benimsediğini söyleyen Zabel ekledi:

Bu da sahip olunması gereken güzel bir ikilem. Çok zor ama güzel bir şey ve Daryl'ın nasıl bir adam olduğunu anlatıyor.

Dizinin sezon finali, Daryl'ın nereyi "yuva" olarak benimseyeceğiyle ilgili yaşadığı çelişkinin boyutlarını gözler önüne seriyor. Onu Amerika'ya götürebilecek tekneye rağmen Laurent'ın ortaya çıkması, gerçekten ne yapmak istediğini sorgulamasına neden oluyor. 

Fransa ikinci sezonda halen öne çıktığına göre Daryl, nerede yaşamak istediğinden emin olana kadar orada kalmaya karar vermiş gibi görünüyor.


Independent Türkçe, Entertainment Weekly, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU