The Walking Dead, izleyicilerin 13 yılda düşünebileceği en karanlık şeyi yaptı

Yeni spinoff Daryl Dixon, hayranların senelerdir aklını kurcalayan soruya yanıt verdi

Başrolünde 54 yaşındaki Norman Reedus'ın yer aldığı The Walking Dead: Daryl Dixon'ın yeni bölümleri pazarları yayımlanıyor (AMC)

Bir The Walking Dead bölümü için olabilecek en karanlık senaryo, The Walking Dead: Daryl Dixon'ın ikinci bölümünde gerçekleşti.

Dizinin ikinci bölümü, Laurent'la Isabelle'in acıklı geçmişi ve korkunç deneyimi hakkında bilgi verirken, daha da üzücü olmaya mahkum görünen bir geleceğe zemin hazırlıyor.

13 yıllık soru yanıtlandı

Zombi kıyametinin ortasında geçen bir seri olan The Walking Dead, kasvetli hikayelerden asla kaçınmadı. Daryl Dixon'ın son bölümünün de kanıtladığı gibi yeni spinoff da karanlık bölgelere dalmaktan çekinmeyecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Walking Dead serisi, yıllar boyunca zombi çocukları, korkunç ölümlerı ve fazlasını sergileyerek risk almaya istekli olduğunu göstermişti. 

Seri, zombilerin dahil olduğu durumlarla ilgili çok sayıda soruya yanıt verdi. Örneğin The Walking Dead'in 11. sezonunun bir bölümü, doğmamış bebeklerin anne karnında ölmeleri halinde zombiye dönüşebilecekleri yönündeki rahatsız edici teoriyi doğrulamıştı.

The Walking Dead'in kasvet eğilimi, Isabelle'in geçmişini ve dolayısıyla Laurent'ın hikayesini merkeze alan ikinci bölümde de devam etti.

*Bundan sonrası spoiler içerir, baştan uyarıldınız!*

Dizinin prömiyerinde iki karakter arasındaki bağlantıyı gizleyen dizi, Laurent'ın Isabelle'in yeğeni olduğunu ortaya çıkardı. 

Dizideki geçmişe dönüşler, Isabelle'in kız kardeşinin hamile olduğunu ortaya koydu. Lily nihayetinde doğum sırasında ölse de bebeği hayatta kaldı. 

Trajedi daha da büyüdü

Isabelle'in kardeşi Lily zombi olarak hayata döndüğünde, rahibeler onu bağlayarak doğuma devam etti. Ardından rahibeler zombinin vücudunu keserek bebeği zorla çıkarmak zorunda kaldı.

The Walking Dead standartlarına göre bile son derece karanlık sekansta, bebeğin zombinin içinde sıkışıp kalması, sahnenin trajedisini daha da artırdı.

Doğum yapan ilk kişi değil

Bir insanın doğum yaparken ısırılması ve zombiye dönüşmesi halinde ne olacağı, The Walking Dead'in bugüne dek yanıtlamaktan kaçındığı bir soru olmuştu. 

Lily, seride doğum yapan ilk kadın değil. The Walking Dead'de Lori, Maggie ve Fear the Walking Dead'de Mo'nun annesi Rachel'ın da doğum yaptığı görülmüştü.

Ancak dizilerde birden fazla bebek doğmuş olsa da seri, karakterleri ısırılmış bir anneden bebek doğurmak zorunda kaldıkları bir duruma sokmamıştı.


Independent Türkçe, ScreenRant, TVLine

DAHA FAZLA HABER OKU