Yeni görüntüler ipucu veriyor: Daryl Dixon, Fransa'ya nasıl gitti?

Fransa kıyılarına vuran tekneye onu kimin bağladığı ve teknenin nasıl açıldığıysa merak konusu

Eleştirmenler, Daryl'ı merkeze alan spinoff'tan, seriye yeni bir soluk getirdiği için övgüyle bahsediyor (AMC)

The Walking Dead: Daryl Dixon'dan gelen yeni görüntüler, dizinin baş karakterinin Fransa'ya nasıl gittiğini gözler önüne seriyor. 

The Walking Dead evreni için bir ilk

Norman Reedus'ın meşhur The Walking Dead karakteri Daryl Dixon'ı takip eden spinoff, bugün AMC'de prömiyerini yapacak. Dizide Daryl, zombi virüsünün sıfır noktası Fransa'ya nasıl geldiğine dair hafızasını yeniden kazanmaya çalışıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

AMC, Daryl Dixon spinoff'undan yeni görüntüler yayımladı. Görüntüler Daryl'ın Fransa kıyılarına nasıl ulaştığına dair ipucu verirken, karakterin iple bir tekneye bağlanmış olduğunu gözler önüne seriyor. Yine de onu tekneye kimin bağladığı ve başlangıçta denize nasıl açıldığı belli değil. 

The Walking Dead'in birçok spinoff'u olsa da Daryl Dixon, bir sezonu tamamen Amerika dışında geçecek ilk yapım olma özelliğini taşıyor. Uzun süredir devam eden Fear the Walking Dead'in bir kısmı da Meksika'da geçmişti.

Sezon finali sır gibi saklanıyor

Dizinin Anne Charrier, Eriq Ebouaney, Laika Blanc Francard, Romain Levi ve Harry Potter'dan da tanınan Clémence Poésy'den oluşan Fransız yardımcı oyuncu kadrosuyla seriye yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

1.JPG

Bugün yayımlanacak bölüm, L'âme Perdue (Kayıp Ruh) adını taşıyor (AMC)


The Walking Dead: Daryl Dixon'ın ayrıca virüsün ilk olarak nasıl yayıldığına dair cevaplar sunacağı da tahmin ediliyor.

Dizinin ikinci sezonu çoktan onaylandı ve bu yılın başlarında yapımına başlandı. 6 bölümden oluşan Daryl Dixon'ın ilk sezon finali sır gibi saklanıyor, bu nedenle dizinin devamının Fransa'da geçip geçmeyeceği henüz bilinmiyor.

Eleştirmenler, devam sezonunun da Fransa'da geçmesinin, dünyanın dört bir yanında farklı The Walking Dead hikayeleri anlatılmasının kapısını açabileceğini ifade ediyor.

54 yaşındaki Reedus, dizinin Fransa'da geçmesinin tüm havayı değiştirdiğini ifade etmiş, "Bu bambaşka bir alem" diyerek başrolünde yer aldığı yapımdan övgüyle bahsetmişti. 


Independent Türkçe, ScreenRant, undeadwalking.com
 

DAHA FAZLA HABER OKU