Hızlı ve Öfkeli'de Jason Momoa'nın canlandırdığı sadist karakter meğer "yumuşatılmış"

Eleştirmenler, 44 yaşındaki oyuncunun bir psikopatı neşeyle canlandırmasını Joker'le kıyaslamıştı

Jason Momoa, yönetmen James Wan ve Alan Ritchison'la birlikte Aquaman'den sonra Hızlı ve Öfkeli serisine katılan üçüncü kişi (Universal)

Hızlı ve Öfkeli 10'un (Fast X) yönetmeni Louis Leterrier, Jason Momoa'nın korkunç kötü karakterinin aslında yumuşatıldığını söyledi.

Game of Thrones, Aquaman ve Dune'un yıldızı Momoa, Hızlı ve Öfkeli serisinin son filminde, babasının ölümü ve ailesinin servetini kaybetmesi nedeniyle Dom ve ekibinden intikam almak isteyen Dante Reyes rolüyle çıkış yapmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Uyuşturucu baronu Hernan Reyes'in sadist oğlu rolündeki oyuncunun gösterişli performansı, yazın en çok konuşulanlarından biri olmuştu.

GamesRadar'a verdiği röportajda yönetmen Leterrier, test gösterimleri sırasında bazı izleyicilerin verdiği tepkileri gördükten sonra Momoa'nın Dante performansını yumuşatmak zorunda kaldıklarını söyledi. 

Hızlı ve Öfkeli'nin yönetmeni ayrıca Momoa'nın gösterişli performansının Hızlı ve Öfkeli serisine neler kattığına dair bilgiler de paylaştı. 

Profesyonel olduğumuz için sahneleri gerektiğinde montaj odasında değiştirebileceğimiz şekilde ayarlamıştık. Ama açıkçası, test etmeye başladığımızda ve kalabalığın tepkilerini gördüğümüzde performansı yumuşatmaya karar verdik.

Momoa için "Hızlı ve Öfkeli'nin ihtiyacı olduğunu düşündüğüm heyecanı yarattı" diyen yönetmen, sözlerini şöyle sürdürdü:

Filmin çok fazla komediye dönüşmesini istemedim ama çılgınlığı getirecek bir dış karaktere gerçekten ihtiyaç vardı.

Hızlı ve Öfkeli 10, eleştirmenleri ikiye bölse de Momoa'nın Dante rolündeki performansı büyük övgü toplamıştı. 44 yaşındaki oyuncunun bir psikopatı neşeyle canlandırması Joker'le karşılaştırılmasını sağlamıştı.

İzleyiciler de Momoa'nın oyunculuğunu öve öve bitiremedi ve filmin öne çıkan performansı olarak nitelendirmişti.


Independent Türkçe, GamesRadar, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU