The Walking Dead'de Daryl Dixon'ın kritik görevi ortaya çıktı

Daryl'ın yeni görevi, The Walking Dead'in hikayesi için kilit rol oynuyor

Dizinin sevilen karakteri Daryl'a odaklanacak 6 bölümlük The Walking Dead spinoff'u 10 eylülde yayımlanacak (AMC)

The Walking Dead: Daryl Dixon birkaç hafta içinde prömiyerini yapmaya hazırlanırken AMC, dizide yer alacak yeni karakterleri yavaş yavaş açıklıyor. Tanıtılan en son karakter, Louis Puech Scigliuzzi'nin canlandırdığı Laurent.

"Laurent'ı teslim etmesi gereken bir elçi"

The Walking Dead'in 5. spinoff'u olan dizi, Norman Reedus'ın canlandırdığı Daryl karakterine odaklanıyor. Yeni dizi, The Walking Dead'deki olaylardan sonra geçiyor ve Daryl'ın Fransa'da kıyıya vurmasıyla başlıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daryl, Virginia'daki evine dönmeye çalışırken, bir sebeple Scigliuzzi'nin canlandırdığı Laurent adındaki genç bir çocuğu Fransa boyunca korumakla görevlendiriliyor.

The Walking Dead: Daryl Dixon'ın genç yıldızı Louis Puech Scigliuzzi, Daryl'ın yeni dizideki "elçi" rolü hakkında açıklamalarda bulundu. 

Scigliuzzi, Laurent'ın tüm hayatı boyunca Umut Birliği adlı bir grubun parçası olan rahibelerle yaşadığını anlattı. 

Scigliuzzi'nin röportajına diziden kısa bir video eşlik etti. Bu görüntülerde Clémence Poésy'nin canlandırdığı rahibe Isabelle, Daryl'ı "Laurent'ı teslim etmesi gereken bir elçi" diye adlandırıyor. 

Laurent hayatı boyunca rahibelerle yaşamış küçük bir çocuk... Ve Amerika'dan gelen bu adamın hikayesi, Daryl Dixon.

The Walking Dead: Daryl Dixon'ın fragmanı daha önce Daryl'ın Laurent'la çıktığı yolculuğun, dizinin hikayesinin önemli bir parçası olduğunu ima etmişti. 

Zombi virüsü tedavi edilebilir mi?

İlk fragmanda Isabelle, Laurent'ın bir şekilde dünyayı normale döndürmek için önemli olacağını belirtiyor. 

Laurent'ın ne kadar önemli olduğu açıkça söylenmese de zombi virüsüne karşı bir şekilde bağışıklığı olması ve bir tedavi bulmak için kullanılabilmesi mümkün görünüyor.

Fragman ayrıca kendi amaçları için Laurent'ın peşinde olabilecek, kötü adamlardan oluşan bir grubun varlığının da ipuçlarını veriyor. 

Tehlike sadede "kötü adamlar" değil

Bu da Daryl'ın Fransa'daki yolculuğunda, kendi çıkarları için Laurent'ın peşinde olan çok sayıda kişiyle etkileşime girebileceği anlamına geliyor. 

Yeni dizinin hikâyesi hâlâ gizemini korurken Daryl'ın Laurent'ı teslim ederken pek çok tehlikeyle mücadele edeceği tahmin ediliyor ancak görünüşe göre bunların hepsi insan olmayacak. 

Daryl Dixon, derileri ve kanları insanları yakabilen yeni zombi türüyle karşılaştığında hem kendini hem de Laurent'ı korumaya çalışacak.


Independent Türkçe, ScreenRant, UndeadWalking

DAHA FAZLA HABER OKU