Ünlü oyuncuya göre Hollywood, Barbie'nin başarısından "yanlış dersler" çıkardı

Ant-Man filminin oyuncusu, stüdyoların gişe zaferine verdiği tepki karşısında hayal kırıklığına uğradı

Barbie'nin senaryosunu Greta Gerwig ve Noah Baumbach birlikte kaleme aldı (Warner Bros)

Randall Park, Barbie'nin başarısının sonucu olarak, Mattel'in oyunlarına ve çocuk oyuncaklarına dayanan bütün bir film serisi evreni planlamasından duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi.

Mattel'in dünyaca ünlü oyuncak bebeğinden uyarlanan film, sadece iki haftada uluslararası gişede 1 milyar dolar sınırını aşarak yılın en çok kazandıran filmlerinden biri haline geldi.

Margot Robbie ve Ryan Gosling'in sırasıyla Barbie ve Ken'i canlandırdığı filmin yönetmeni ve ortak senaristi Greta Gerwig, ABD'de bir kadın yönetmenin bugüne kadar elde ettiği en yüksek hasılatı elde etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak başarısı kanıtlanan her filmde olduğu gibi, Hollywood stüdyoları şimdi de bu filmin popülaritesinden faydalanmanın yollarını arıyor.

Warner Bros Pictures henüz resmi olarak Barbie'nin devam filmini duyurmamış olsa da Mattel'in oyuncaklarına dayanan uzun bir proje serisi var. Bunlar arasında Lena Dunham'ın canlı çekim Polly Pocket filmi ve JJ Abrams'ın yapımcılığını üstlendiği bir Hot Wheels filmi de yer alıyor.

Fresh Off the Boat adlı sitcom'un yıldızı Park, Hollywood'un Barbie'nin başarısından "yanlış dersler çıkardığından" şikayetçi.

Park, Rolling Stone'la yaptığı yeni röportajda şunları söyledi: 

Örneğin, Barbie gişe rekorları kırıyor ve fikir şu: Oyuncaklar hakkında daha fazla film yapın! Hayır. Kadınlar hakkında ve kadınlar tarafından daha fazla film yapın!

Park'ın diğer filmleri arasında Netflix romantik komedisi Always Be My Maybe ve Marvel yapımı olan Ant-Man ve Wasp (Ant-Man and the Wasp), Ant-Man ve Wasp: Quantumania (Ant-Man and the Wasp: Quantumania) ve WandaVision dizisi yer alıyor.

Barbie o kadar büyük bir başarı oldu ki, filmin yapımcılığını da üstlenen Robbie'nin maaş ve gişe primlerinden yaklaşık 50 milyon dolar (1.3 milyar TL) kazanacağı bildiriliyor.

Galli komedyen ve aktör Rob Brydon filmdeki kısa rolü hakkında konuşmuş ve yeni röportajda insanların rolüne verdiği tepkinin neden "biraz acı verdiğini" açıklamıştı.

Robbie, daha önce Barbie'de Brydon'a rol vermek "benim için muazzam bir öncelik" demişti. 

Avustralyalı yıldızın büyük bir Gavin & Stacey hayranı olduğu ve yıllar önce Brydon'ın arkadaşının isteği üzerine doğum günü için ona Bryn Amca karakterinde bir video mesajı gönderdiği ortaya çıkmıştı.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Meltem Ergin 
 

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU