Emily Blunt, Oppenheimer'daki set ortamını anlattı: "Düşündüğünüz gibi değil"

Nolan'ın setlerinde cep telefonu kullanılmasına kesinlikle izin vermediği biliniyor

40 yaşındaki Blunt, Cillian Murphy'nin yanı sıra Florence Pugh, Matt Damon ve Josh Hartnett gibi kalabalık bir oyuncu kadrosunun parçasıydı (Universal)

Christopher Nolan'ın film setlerinde cep telefonu yasağı olabilir ama Emily Blunt yönetmenin son filmi Oppenheimer'da çalışma deneyiminin tahmin edilenden çok daha hafif olduğunu söylüyor.

Josh Horowitz'in Happy, Sad, Confused adlı podcast'ine konuk olan Blunt, "Sanırım insanlar çekimlerin çok yoğun olduğunu ve hepimizin önemli bir film yaptığımızı söyleyerek etrafta dolaştığımızı düşünüyor ama aslında öyle hissettirmedi" diye konuştu.

Chris Nolan'la çalışmak gözünüzü korkuttuğu için üzerinizdeki baskıyı artırıyor ama set ortamı çok sıcak, eğlenceli ve neşeliydi.

Britanyalı oyuncu, Nolan'ın en büyük sahneleri çekerken bile sette "son derece rahat bir tutum" takındığını söyledi.

"Her şey sakin. Kaos yok" diyen Blunt, sette kahkahaların sıklıkla duyulduğunu da sözlerine ekledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dünya çapında 419 milyon doların üzerinde hasılat elde eden Oppenheimer, Cillian Murphy'nin canlandırdığı filme adını veren fizikçinin İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının yaratılmasındaki rolüne odaklanıyor. 

Blunt, Oppenheimer'ın bir yandan madde bağımlılığıyla mücadele ederken bir yandan da iki çocuk yetiştirmeye çalışan eşi Kitty'yi canlandırıyor.

40 yaşındaki aktris, "Kendisiyle gerçekten savaş halinde olan ve 1950'lerin ev kadını idealine uymayan birini oynamak çok havalı" diye konuştu.


Independent Türkçe, Insider, Happy, Sad, Confused

 

DAHA FAZLA HABER OKU