Yeni Sex and the City'ye tepkiler çığ gibi: İzleyiciler "çarpık" duruma ateş püskürdü

Dizinin baş karakteri Carrie'nin eski nişanlısıyla 13 yıl sonra bir araya gelmesi tepkilerin fitilini ateşledi

HBO dizisinde Aiden karakterini 62 yaşındaki John Corbett canlandırıyor (HBO)

Sex and the City'nin devamı And Just Like That... dizisinin ikinci sezon 7. bölümünde, Carrie Bradshaw eski nişanlısı Aidan Shaw'la yeniden bir araya geldi. 

Çift romantik bir Sevgililer Günü randevusu için 13 yıl sonra buluşsa da dizinin hayranları ikiliyi yeniden bir araya getiren "çarpık" durumu eleştirdi.

Geçmişte Aidan'a tercih ettiği gerçek aşkı Mr. Big'in ölümüyle sarsılan yalnız Carrie, Virginia'da yaşayan boşanmış mobilya tasarımcısına geçen haftaki bölümde ulaşıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Eski nişanlısına "Selam yabancı" başlıklı bir e-posta gönderen Carrie, arkadaşları Charlotte'la Miranda'yla buluştuğunda, Aidan'ın bir toplantı için New York'ta olacağını ve Sevgililer Günü'nde kendisini yemeğe davet ettiğini açıklıyor.

Carrie ve Aiden, son olarak 2010'da Sex and the City 2 filminde yan yana gelmişti. 

Dizinin yeni bölümünde Carrie, Aidan'ı yanlış restoranda bekliyor. Hatasını fark ettiğindeyse, onu kaldırımda beklerken buluyor. Birlikte yedikleri romantik akşam yemeğinden sonra Carrie'nin dairesine dönüyorlar.

Dizideki bu tahmin edilebilir hamle, hayranları da öfkelendirdi.

Aiden'ın kalbinin Carrie tarafından iki kez kırıldığını hatırlatan hayranlar, "Carrie, Aidan'ı sadece Big öldüğü için istiyor ve umarım Aidan bunun farkına varır" yorumunda bulundu.

Bölümü izleyen bir sosyal medya kullanıcısı şöyle yazdı:

#AndJustLikeThat, Sex and the City'yle resmen dalga geçti.

Bir diğer izleyici de öfkesini şu sözlerle dile getirdi:

Carrie'nin Aidan'ın arkasından Big'le ilişki yaşadığını unutmayın çünkü hayatının aşkı Aidan değil Big'di. Ama şimdi Big öldüğü için, aniden tekrar bir araya geldiler. Bu saçmalığı kim yazıyor?

Bir başkasıysa, "diziye Aiden'ı geri getirmenin her açıdan yanlış bir karar olduğunu" yazdı.

Diğerleriyse Aidan'ı, Carrie'yi engellemediği için azarladı: 

Gerçek Aidan asla Carrie'yle buluşmazdı, şaka mı yapıyorsun? Onun ilk tercih olması için Big'in ÖLMESİ gerekti!

Bir izleyici de durumu "çarpık" diye nitelendirdi:

Umarım Aidan sonunda Carrie'yle birlikte olmaz çünkü o daha fazlasını hak ediyor. Her şeyin ortasında Big'in ölümü var, bu durum çok çarpık geliyor.

Sarah Jessica Parker, 1998'den 2004'e kadar süren Sex and the City'de ve dizinin iki beyazperde uyarlamasında Carrie Bradshaw karakterini canlandırmıştı.

58 yaşındaki Parker, 2021'de yayımlanmaya başlayan spinoff And Just Like That...'te de aynı karakteri canlandırmaya devam ediyor.


Independent Türkçe, Daily Mail, People

DAHA FAZLA HABER OKU