Secret Invasion, Rotten Tomatoes'ta tatsız bir rekor kırdı

Disney+ dizisi yılların Marvel hayranlarını kazanamadı

Secret Invasion, eleştirileri derleyen internet sitesi Rotten Tomatoes'ta tatsız bir rekor kırdı.

İlk kez 2019 yapımı Captain Marvel'da işlenen Kree-Skrull savaşının hikayesine odaklanan Disney+ dizisi 26 Temmuz Çarşamba günü sona erdi.

6 bölüm süren Secret Invasion popüler bir karakteri "acımasızca" öldürerek ve bir karakterlerin de aslında şekil değiştiren bir uzaylı olduğunu açıklayarak hayranları hayal kırıklığına uğrattı. Bu sürpriz, görünüşe göre hayranların Marvel Sinematik Evreni'ndeki (MSE) eski filmlerin belirli sahnelerine bakışını değiştirecek.

Öte yandan seyirciler en öfkeli tepkilerini finale sakladı ve bu Rotten Tomatoes'a da yansıdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin birinci, ikinci ve 4. bölümleri yüzde 50 civarında orta halli puanlar alırken, bu oran üçüncü bölümde yüzde 38'e düşüyor. Ancak 6. bölüm, bu haber yazıldığı sırada sadece yüzde 13'lük iç karartıcı bir puana sahipti.

Bu da final bölümünü tüm zamanların en düşük puanlı Marvel yapımı haline getiriyor. Bölüm, bugüne kadar yayımlanan diğer MSE dizilerinin tüm bölümlerinden, hatta her ikisi de hayranların zayıf yapımlar olarak gördüğü Ant-Man ve Wasp: Quantumania (yüzde 46) ve Eternals'tan (yüzde 47) bile daha düşük puan aldı.

Öte yandan final bölümünün Emilia Clarke'la ilgili kısmı bazılarının hoşuna gitti. Game of Thrones'un yıldızının dizideki rolü nedeniyle daha önce hayal kırıklığına uğrayan hayranlar, Clarke'ın karakteri G'iah'ın dönüm noktası niteliğindeki bir sahnesi sayesinde haklı olduklarını gördü.

Secret Invasion'da Nick Fury karakterine geri dönen Samuel L. Jackson'la beraber Don Cheadle, Ben Mendelsohn, Olivia Colman ve Kingsley Ben-Adir rol alıyor.

MSE dizileri listesinde sırada ikinci sezonuyla Loki (6 Ekim) ve Echo (29 Kasım) yer alırken, Captain Marvel'ın devam filmi The Marvels (10 Kasım) yılın son MSE filmi olmaya hazırlanıyor.
 

Secret Invasion
Samuel L. Jackson​​​​​​​, Secret Invasion'da (Disney)


Deadpool 3 ve Anthony Mackie'nin başrolünde oynadığı Captain America: Brave New World dahil gelecek yıl gösterime girmesi planlanan filmler, Hollywood'daki oyuncu ve yazarların süregelen grevi nedeniyle yüksek ihtimalle ertelenecek.

Önceki haftalarda Ryan Reynolds ve Wolverine rolünü yeniden canlandıran Hugh Jackman'ı birlikte gösteren, yeni Deadpool filminden ilk görüntüler yayımlanmıştı. Özellikle çizgi roman hayranları Jackman'ın Wolverine'i için tercih edilen kostümden heyecan duymuştu.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU