Kim kazanırdı: John Wick'in yönetmeni meydan okudu

John Wick, eşi ve köpeğiyle emekliliğe ayrıldıktan sonra bile yenilmez bir suikastçı olmaya devam etmişti

Aksiyon dolu serilerin başrollerinde Jason Statham, Keanu Reeves ve Vin Diesel rol alıyor (ScreenRant) 

John Wick serisine imza atan Chad Stahelski'yle Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X) ve Taşıyıcı'nın (The Transporter) yönetmeni Louis Leterrier, San Diego Comic-Con'daki "Yönetmenlerle Yönetmenlik Üzerine" panelinde bir araya geldi. 

Aksiyon kahramanları üzerine sohbet eden Stahelski'yle Leterrier, eşi ve köpeğiyle emekliliğe ayrıldıktan sonra bile yenilmez bir suikastçı olmaya devam eden John Wick'in yetenekleri üzerine konuştu. 

Chad Stahelski, John Wick'in Hızlı ve Öfkeli serisinin kahramanı Dom Toretto ve Taşıyıcı'dan Frank Martin'i alt edebileceğini söyledi. Stahelski, olası bir dövüşte iki aksiyon kahramanının da Wick tarafından ezileceğini düşündüğünü ifade ederken Leterrier de ona karşı çıkmadı. 

John Wick, Dom Toretto ve Frank Martin'in canını yakacak bir yere balta fırlatırdı. Evet, kazanan John Wick.

Leterrier, Wick'in diğer iki kahramana acımayacağını kabul etmekte neredeyse hiç tereddüt etmedi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Serinin 4. filminin sonunun da kanıtladığı gibi, Wick'in özgürlüğünü güvence altına almak için ne kadar acımasız olabileceği göz önüne alındığında Dom ve Frank'in onun karşısında hiç şansı yok.

Taşıyıcı serisinin başrolünde, paralı asker Frank Martin'i canlandıran Jason Statham yer alıyordu. Seri 4 filmden oluşuyordu.

Başrolünde Vin Diesel'ın yer aldığı Hızlı ve Öfkeli serisiyse sokak yarışları yapan bir çetenin lideri olan Dominic Toretto'nun etrafında şekilleniyor. Hızlı ve Öfkeli serisinin son halkası bu yıl gösterime girmişti.


Independent Türkçe, Screenrant

DAHA FAZLA HABER OKU