The Idol'ın esin kaynağı Selena Gomez mi? Pop yıldızı benzerliklerden çok rahatsız

30 yaşındaki Gomez ve 33 yaşındaki The Weeknd, 2017'de 10 ay süren bir ilişki yaşamıştı

İlk günden beri içerdiği gereksiz çıplaklık ve seks sahneleri nedeniyle eleştirilen The Idol, erken final yapmıştı (HBO)

Selena Gomez, eski erkek arkadaşı The Weeknd'in yaratıcılarından biri olduğu ve başrolünde yer aldığı tartışmalar yaratan HBO dizisi The Idol'dan rahatsız. Pop yıldızı, dizinin "gerçek hayattaki acılarını eğlence için kullandığına" inanıyor ve Lily-Rose Depp'in karakteriyle kendi hayatı arasındaki "çok büyük benzerlikler" olduğunu düşünüyor.

Gerçek adı Abel Tesfaye olan ünlü şarkıcı The Weeknd'le 10 ay boyunca birlikte olan Gomez, 2017'de ilişkilerini noktalamıştı.

"Selena üstesinden gelecek"

30 yaşındaki Gomez'e yakın bir kaynak, Daily Mail'e yaptığı açıklamada, şarkıcı ve aktrisin kendi hayatıyla Lily-Rose Depp'in canlandırdığı karakter arasında yapılan karşılaştırmalardan "son derece rahatsız olduğunu" söyledi. 

"Selena'nın hayatıyla Jocelyn'in hayatı arasındaki benzerlikler olağanüstü" ifadesini kullanan kaynak şöyle dedi: 

The Weeknd'le gerçekten çıkmış olması onun için daha da ürkütücü. Gerçek hayattaki acısı eğlence için kullanıldı ve bu onu gerçekten rahatsız ediyor.

Ekibinde Gomez'i çok uzun zamandır tanıyan herkesin bu olay karşısında şaşkına döndüğünü ifade eden kaynak sözlerini şöyle sürdürdü:

Sonunda Selena her zaman yaptığı şeyi yapacak, üstesinden gelecek ve yoluna devam edecek.

Tartışmalı HBO dizisi The Idol, Lily-Rose Depp tarafından canlandırılan Jocelyn adlı 24 yaşındaki pop yıldızının, The Weeknd'in canlandırdığı gece kulübü sahibi ve tarikat lideri Tedros'la tanışmasıyla hayatının altüst olmasını konu alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jocelyn ve Gomez arasındaki benzerliklerin başında The Weeknd'le olan ilişkileri geliyor. Gomez, 10 ay boyunca pop yıldızıyla aşk yaşarken, Jocelyn'in de Tedros'a aşık olduğu bir gerçek.

Ancak bunun ötesinde, The Idol'ın konusunun Gomez'in The Weeknd'le ilişkisi sırasında yaşadığı ruh sağlığı mücadeleleriyle ürkütücü benzerlikler taşması dikkat çekiyor.

Hem Gomez hem de Jocelyn karakteri, henüz çocukken şarkıcılık kariyerlerinin zirvesine yükseldi. Hem Gomez hem de Jocelyn'in hayranlarıyla yakın bir ilişkisi var. Gomez, hayran kalabalığına dalarak imza dağıtmaktan ve birlikte fotoğraf çektirmekten hiçbir zaman kaçınmadı. Jocelyn de hayranlarına karşı benzer bir yaklaşım sergiliyor ve onlara bağlı görünüyor.

Tartışma yaratan üstsüz albüm kapağı

2015'te Gomez, o dönem yayımladığı albümü Revival'ın kapağı için üstsüz poz verme kararı nedeniyle tepkiyle karşılaştı. Bir röportajda kendisine bu konu sorulduğunda pop yıldızı, "Beni etkilemelerine izin vermeyeceğim" dedi.

Dizinin ilk bölümünde Jocelyn de üstsüz bir albüm kapağı yapmak için mücadele etmek zorunda kaldı ve menajerine "Bu benim bedenim" dedi.

Öte yandan hem Gomez hem de Jocelyn, kişisel asistanları olarak en yakın arkadaşlarıyla çalışmayı seçti. Jocelyn için bu, Rachel Sennott'ın canlandırdığı Leia karakteri. Gomez de işbirliği yapmak içim yakın arkadaşları Theresa Mingus ve Raquelle Stevens'ı seçti.

Hastane bilekliği benzerliği

2016'da Gomez, ruhsal bir çöküntü yaşadı ve Revival turnesinin son birkaç gösterisini iptal ederek bir psikiyatri tesisine girdi. Jocelyn de dizide annesinin ölümünün ardından turnesini iptal etmek zorunda kaldı. 

Diziyle Gomez'in hayatı arasındaki paralelliklerin en rahatsız edici olanı, pop yıldızlarının çöküşlerinin ardından taburcu edilmelerinden sonra ortaya çıktı.

30 yaşındaki Gomez'in rehabilitasyon sonrası ilk işi, hit şarkısı Bad Liar için klip çekimiydi. Şarkıcıya klip için hastane bilekliğini çıkarmaması söylenmişti.

Jocelyn'e de tedavisinin ardından gerçekleştirilen fotoğraf çekimi için hastane bilekliğini takması söylendi ve bunun onu hayranlarına daha yakın hissettireceği söylendi.

The Weeknd'in Bieber intikamı mı?

The Weeknd ve Selena Gomez, 2017'nin başında çıkmaya başladı. Gomez bu süre zarfında sağlığı ve kişisel meseleleriyle uğraşırken spot ışıklarından uzak durdu.

Gomez, Ekim 2017'deki ayrılıktan kısa süre sonra, eski sevgilisi Justin Bieber'la vakit geçirirken görüldü. İkili, Gomez'in The Weeknd'le ayrıldıklarını açıklamadan önce birlikte fotoğraflandı.

Gomez'in Bieber'la tekrar görüşmeye başladığında The Weeknd'le ilişkisini bitirip bitirmediği hiçbir zaman netlik kazanmadı.


Independent Türkçe, Daily Mail, Messenger
 

DAHA FAZLA HABER OKU