Torununu kaybeden Robert De Niro'nun kızından "fentanil" iddiası

Fentanilin New York'taki uyuşturucuların muhtemelen yüzde 98'ine karıştığı tahmin ediliyor

Drena, Robert De Niro'nun 7 çocuğunun en büyüğü. Annesiyse oyuncunun ilk eşi olan meslektaşı Diahnne Abbott (Instagram)

Ödüllü oyuncu Robert De Niro, torunu Leandro De Niro Rodriguez'i geçen hafta kaybetmişti. En büyük kızı Drena De Niro'nun oğlunun, aşırı dozda uyuşturucu nedeniyle yaşamını yitirdiği ileri sürülmüştü. 

79 yaşındaki De Niro, torununun ölümünün ardından "kahrolduğunu" ifade etmiş ve "derinden üzüntülü" olduğunu söylemişti.

Şimdiyse Leandro'nun annesi Drena De Niro, yeni bir iddia ortaya attı ve 18 yaşındaki oğlunun aşırı dozda fentanil aldıktan sonra öldüğünü iddia etti. 

Oscar ödüllü aktörün 51 yaşındaki kalbi kırık kızı Drena De Niro, dün Instagram'da yaptığı açıklamada, birilerinin 18 yaşındaki sevgili oğlu Leandro'ya bozuk ilaçlar sattığını ve bunun da geçen hafta ölümüne neden olduğunu iddia etti.

Drena De Niro, "Birisi ona fentanil içeren haplar sattı, bunu biliyorlardı ama yine de sattılar" dedi ve ekledi:

Bu saçmalığı satan ve satın alan tüm bu insanlar için söylüyorum, oğlum sonsuza dek gitti.

Acılı anne bu açıklamayı kendisine oğlunun nasıl öldüğünü soran bir sosyal medya kullanıcısına yanıt olarak yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Leandro'nun Hollywood'u şoke eden ölüm haberi, pazartesi günü yayılmıştı. Gencin cansız bedeni, New York'taki Wall Street'te bulunna Cipriani Club Residences'da, 950 bin dolarlık tek yatak odalı bir dairedeki sandalyede otururken beyaz tozun yanında bulunmuştu. 

Adli Tıp Kurumu Leandro'nun ölüm nedenini resmi olarak açıklamadı ancak kaynaklar NYPD'nin Manhattan Güney Narkotik Bölgesi dedektiflerinin vakayı araştırmak üzere görevlendirildiğini, bunun da yetkililerin uyuşturucuyu kimden temin ettiklerini araştırıyor olabileceklerinin bir işareti olduğunu söyledi.

NYPD Dedektif Şefi James Essig, geçen ay gazetecilere yaptığı açıklamada, fentanilin şu anda New York'taki "uyuşturucuların muhtemelen yüzde 98'ine karıştığını" söylemişti.

Essig, "Fentanil artık her şeyin içinde, her şeyin" demiş ve eklemişti: 

Artık insanların toleransı düşük, bu yüzden bu kadar çok aşırı doz alıyorlar.

Drena'nın paylaşımı yüzlerce beğeni aldı ve pek çok kişi kendi kayıplarının ardından yaşadıkları kederli günlere ilişkin anılarını paylaştı. 

Salı günü Drena De Niro, oğlu Leandro'ya son kez sarılmanın nasıl hiseettirdiğini Instagram'daki paylaşımında anlatmış ve "kalbim sonsuza dek kırıldı" ifadelerini kullanmıştı.


Independent Türkçe, Daily Mail, People

DAHA FAZLA HABER OKU