Jackass'in yıldızı, yeni gösterisinin tanıtımını bayılan izleyicilerin videosuyla yaptı

Jackass'in yıldızı daha önce "her şeyin çılgınca sansürsüz olduğu" sahne şovunun "bariz bir şekilde yasadışı" ve "son derece hayati risk taşıyan" performanslar içerdiğini iddia etmişti

48 yaşındaki Steve-O, en çok Jackass isimli komedi programındaki performanslarıyla tanınıyor (Chris Pizzello/AP)

Steve-O, yeni canlı şovunu izlerken bayılan seyircilerin videolarının dolaşıma girmesinin ardından hayranlarına bir uyarı gönderdi.

The Bucket List adlı şovuyla halihazırda Avustralya turnesinde olan Jackass'in yıldızı, daha sonra Birleşik Krallık'a (BK) gidecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gerçek adı Stephen Glover olan Steve-O, Instagram'da son performansları sırasında bayılan hayranlarının kısa videolarını paylaşarak bunu, sahnede gösterilen ve "sansürlenmemiş" bazı videolara bağladı.

Jackass'in yıldızı, "İzleyenlerin Bucket List şovlarımda bayıldığını öğrendiğimde herkes gibi şoke oldum ama şov sırasında gösterdiğim, daha az sansürlemiş videoların sürekli bu etkiyi yarattığı kanıtlandı" diye yazdı.

Avustralya'ya geri dönüyorum, sonra sırada BK var, lütfen şova katılırken dikkatli olun! #StayInYourSeat (Koltuğundan Kalkma).

Jackass filmlerinde ve TV programlarında geçirdiği süre boyunca Steve-O, bilhassa tehlikeli ve acı verici performansları kabul etmeye istekli olmasıyla ünlüydü.

Steve-O, daha önce Bucket List turnesini "her şeyin çılgınca sansürsüz olduğu bir multimedya komedi şovu" diye nitelendirmişti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steve-O (@steveo)


Complex'e verdiği röportajda Steve-O "Aslında gösterim sakncalı içerik, hatta aşırı sakıncalı içerik ki bu gerçekten epey gurur duyduğum bir şey. Jackass'te yapmama asla izin verilmeyecek tüm bu performansları sergiledim. Bariz bir şekilde yasadışı şeyler yaptım" diye iddia etmişti.

Son derece hayati risk taşıyan şeyler yaptım ve hepsini, bu fikirlerin hikayelerini anlattığım, sonra şovdaki her kısımdan sonra o kısmın doruk noktasının görüntülerini gösterdiğim bir komedi şovuna dönüştürdüm.

2021'de de Steve-O, gösterilemeyecek kadar uç seviyede olan üç Jackass gösterisini açıklamıştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU