Machine Gun Kelly, kendisini çocukken terk eden annesini hayranlarına tanıttı

Hayranlar, Instagram'da şarkıcıya yorumlarıyla destek verdi

Machine Gun Kelly sık sık özel hayatıyla gündeme geliyor (AP)

Amerikalı rapçi Machine Gun Kelly, kendisini çocukken terk eden annesini Instagram hesabında hayranlarına tanıttı. Gerçek adı Colson Baker olan rapçi annesiyle bir yıl önce yeniden bağlantı kurduğunu açıklamıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

32 yaşındaki şarkıcı, annesiyle gülümseyerek verdiği pozu "Annemi tanıştırayım" ifadesiyle perşembe paylaştı. Fotoğrafta Kelly orta parmaklarını gösterirken annesi de barış işareti yapıyor. 

Rapçinin birçok hayranı fotoğrafın altına destekleyici yorumlar yazdı. Bir hayran şarkıcının annesinin çok güzel olduğunu söylerken bir diğeri de "Aynı gülüşe sahipsiniz" dedi. 

Bir başkasıysa, "Senin adına çok mutluyum, gerçekten ağlayacağım" ifadelerini kullandı. Bir diğeri de, "Aman Tanrım. Gerçekten onunla birlikte olduğuna inanamıyorum. Eğer mutluysan senin adına ben de mutluyum" diye yazdı. 

Başka bir hayran da, "Yeniden bir araya geldiğiniz için tebrikler" dedi.  

 

 

ABD'nin Teksas eyaletinin Houston kentinde doğan şarkıcı, 9 yaşındayken annesinin kendisini terk ettiğini Burning Memories şarkısında anlatmıştı. 

Şarkıcı parçasında şu ifadeleri kullanmıştı:

Sanırım şimdi hakikaten gerçeği bilmek istiyorum. 9 yaşındaki tek çocuğunu başka bir adam için nasıl bırakırsın?

Kelly'yi Temmuz 2020'de ölen babası büyütmüştü. Şarkıcı, vefat sonrasında "Hayatımda hiç bu kadar derin bir acı hissetmemiştim" demişti.

 

 

Rapçi, Haziran 2021'de annesiyle yeniden bir araya geldiğini Twitter'dan duyurmuş ve bunun hayranları sayesinde olduğunu söylemişti. Adım atması için kendisini destekleyen hayranlarına, Machine Gun Kelly "Sizi seviyorum" diye teşekkür etmişti. 

 

Independent Türkçe, Page Six, Metro

DAHA FAZLA HABER OKU