Ankaragücü'nde Mustafa Reşit Akçay ile yollar ayrıldı

MKE Ankaragücü, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı

Mustafa Reşit Akçay / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Fatih Mert, Twitter hesabından yapıtığı açıklamada ayırılığı şöyle duyurdu:

Trabzonspor ile ilgili daha önce yapmış olduğu açıklamaların kulübümüzü ve kendisini sıkıntıya sokmaması adına, hocamız Mustafa Reşit Akçay'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.

 

 

Ankaragücü, 30 Ocak'ta göreve başlayan Mustafa Reşit Akçay yönetiminde çıktığı 9 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti.

28 haftası geride kalan Süper Lig'de 24 puanı bulunan Ankaragücü, son sırada yer alıyor.

"Trabzonspor için o sene bu sene" demişti

Bir dönem bordo-mavili takımda teknik direktörlük yapan Mustafa Reşit Akçay, katıldığı radyo programında Trabzonspor için şu ifadeleri kullanmıştı:

Trabzonspor için bence o sene bu sene. En fazla yaklaştığı sene bu sene. Hüseyin Hoca'nın da bunu başaracak gücü var. Umarım Trabzonspor, Trabzon kentiyle bunu başarır. Kentin ve ülke futbolunun buna ihtiyacı var. Trabzonspor'un şampiyon olması sadece Trabzon kentinin şampiyonluğu değil, bence ülke futbolunun kazanması... Bursaspor'un şampiyonluğunda olduğu gibi... Bu durum çok az oluyor. Bu da dünyada Türk futbolunun kalitesinin artmasını sağlayacaktır. Ben fotoğrafa geniş bakıyorum. Açıklamalarım Trabzonlu olduğum için şovenist olarak yorumlanabilir. Bu açıklamaları şovenist olarak yapmadım, sadece fotoğrafa büyük baktım.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU