Ünlü oyuncu merakla beklenen devam filminde neden yok?

"Benim olmamı mı bekliyordunuz?"

30 Mart 1988'de gösterime giren Beterböcek, 15 milyon dolarlık bütçesine karşılık 75 milyon dolar hasılat yapmıştı (Warner Bros)

1988 yapımı komedi klasiği Beterböcek'in (Beetlejuice) oyuncu kadrosunun çoğu bu yılki devam filmi Beterböcek Beterböcek'te (Beetlejuice Beetlejuice) geri dönüyor. Ancak Geena Davis onlardan biri değil.

"Hayaletler yaşlanmaz"

68 yaşındaki oyuncu, perşembe günü Entertainment Tonight'a yaptığı açıklamada "Hayır, ben yokum. Yeniden çevrimde yokum" dedi. 

Ah, benim olmamı mı bekliyordunuz? Bak ne diyeceğim... Benim teorime göre hayaletler yaşlanmaz. Ben de yaşlanmadım.

İlk filmde Davis, sadece Winona Ryder'ın canlandırdığı Lydia Deetz tarafından görülebilen hayalet Barbara Maitland rolüyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmde Barbara'nın eşi Adam'ı da Alec Baldwin canlandırmıştı.

Öte yandan Davis, devam filminin fragmanını henüz izlemediğini de itiraf etti. "Fragmanın çıktığını duydum ve biri ağladığını söyledi, bu yüzden fragmanı görmeliyim" dedi.

Filmin oyuncuları arasında Lydia'nın kızı Astrid Deetz rolüyle yükselen yıldız Jenna Ortega yer alıyor. Ayrıca 52 yaşındaki Ryder, Michael Keaton ve Catherine O'Hara rollerini yeniden canlandıracak.

6 Eylül'de geliyor
 


Justin Theroux, Monica Bellucci ve Willem Dafoe gibi isimler kadroya eklenirken, ilk filme imza atan Tim Burton da yönetmen koltuğunda oturuyor.

Beterböcek Beterböcek'in 6 Eylül'de sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.


Independent Türkçe, Entertainment Tonight, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU