Deadpool & Wolverine'in yönetmeninden heyecanlandıran açıklama

"Acayip olacak"

Başrollerdeki Jackman ve Reynolds'a Leslie Uggams, Morena Baccarin, Owen Wilson, Emma Corrin, Karan Soni ve Brianna Hildebrand eşlik edecek (Marvel)

Shawn Levy, Deadpool & Wolverine'in neden sadece bir devam filmi olmadığını açıkladı.

Yönetmen koltuğunda 55 yaşındaki Levy'nin oturduğu Deadpool & Wolverine, 26 Temmuz'da büyük bir beklentiyle sinemalarda gösterime girecek. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2024, şimdiye kadar Marvel için nispeten sessiz geçti. Ocakta Disney+'ta gösterime giren Echo ve yeni animasyon X-Men '97 eleştirmenlerin beğenisini kazandı. Ancak Deadpool & Wolverine, yapımcılar için milyar dolarlık gişe hasılatına ulaşmak için gerçek bir şansı temsil ediyor. 

Bununla birlikte, yönetmen Shawn Levy'nin odaklanması gereken farklı öncelikleri var. Buna Hugh Jackman ve Ryan Reynolds'ın yıldız gücüne layık bir şey yapmak da buna dahil. 

"Kendimi ayrıcalıklı hissettim"

Kanadalı Levy, CinemaCon'da ScreenRant'a verdiği özel röportajda, Deadpool & Wolverine'in sadece  Deadpool 3 olarak değerlendirilmesinin yanlış olacağını açıkladı.

Deadpool ve Wolverine hikayesini hazırlarken, her gün kendimi ayrıcalıklı hissettim çünkü en ikonik rollerinde iki büyük film yıldızından bahsediyorsunuz.

Bunun kendisine bir fırsat da sunduğunu aktaran yönetmen, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu üçüncü Deadpool filmi ama Deadpool 3 değil. Deadpool ve Wolverine'den çok farklı bir şey. Ve ilk iki filmden hiçbir şeyi taklit etmeye çalışmıyor. Onlar harikaydı ama bu iki kişilik bir karakter macerası.

"Acayip olacak"

Levy ayrıca iki Marvel karakteri arasındaki dinamik hakkında da konuştu:

Size şunu söyleyebilirim ki filmi hazırlarken yol gösterici düşünce izleyicilerin keyif almasıydı. Evet, acayip olacak. Evet, komik olacak. Bu kesin. Ama biz izleyicilerin sinemada harika vakit geçirmesini istedik ve hedefimiz de buydu.


Independent Türkçe, ScreenRant, Collider

DAHA FAZLA HABER OKU