Popüler dizinin oyuncusu, başrol olduğuna hâlâ inanamıyor

İrlandalı aktris yeni röportajında kendisini "tuhaf" diye nitelendirdi

(Netflix)

Bridgerton'ın üçüncü sezonu öncesinde Nicola Coughlan, "romantik bir dizide kadın başrol" olduğundan "şaşkınlık" duyduğunu açıkladı ve insanların kendisini "çirkin" bulduğunu varsaydığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Coughlan'ın canlandırdığı Penelope Featherington karakteri, aşk konulu popüler dönem dizisinin ilk iki sezonunda yardımcı karakter olarak yer aldı ancak bu yaz Penelope, Luke Newton'ın hayat verdiği Colin Bridgerton'la aşk hikayesini keşfedeceği yeni sezonun ilgi odağı olacak.

Coughlan, Harper's Bazaar'a verdiği röportajda şöyle söyledi:

Romantik bir dizide kadın başrol olduğuma inanamıyorum. Bazıları bunu söylediğimde kendimi çirkin bulduğumu sanıyor ama durum öyle değil.

Bridgerton'daki rolü hakkında konuşan İrlandalı aktris şöyle dedi:

Penelope yardımcı karakterdi, köşedeki tuhaf kişiydi. Fakat bu kez hikayenin ilgi odağı olacak.

Aslında bununla ilgili tek sorun 'köşedeki tuhaf kişi' rolünü çok iyi oynamam. Orada rahatım! Kimsenin dikkatini çekmeyen tuhaf kız mı? Nereyi imzalıyorum?

37 yaşındaki oyuncu halihazırda It's a Sin oyuncusu Lydia West'le birlikte başrolü paylaştığı Channel 4'un komedi dizisi Big Mood'da Maggie'yi canlandırıyor.

Big Mood, birbirinin en iyi arkadaşı olan Maggie ve Eddie'nin iş, hayat ve zihin sağlıkları üzerindeki baskıların arttığı bir ortamda dostluklarını sürdürmelerini konu alıyor.

Coughlan için yıldızlığa giden yolculuk hiç de kolay olmadı. Kariyerindeki dönüm noktası ancak 2018'de Lisa McGee'nin çok sevilen hit sitcom'u Derry Girls'te hayranların favorisi Clare Devlin rolüyle gerçekleşti.

Aktris, "Son birkaç yıla dönüp baktığımda hayatımın ne kadar değiştiğini kavramak çok zor" dedi.

2017'de bir gözlükçüde yarı zamanlı çalışıyordum, 30 yaşıma girmek üzereydim, ailemle birlikte yaşıyordum ve tüm bu 'oyunculuk işinin' gerçekleşip gerçekleşmeyeceğinden emin değildim.

2024'teyse Netflix'in bugüne kadarki en büyük dizilerinden biri için küresel bir basın turuna başlamak üzereyim.

Oyunculuğun "çok fazla incelemeyi" beraberinde getirdiğini de sözlerine ekleyerek, çalışmaları dünyaya sunulduğunda bunu "sinir bozucu" bulduğunu söyledi.

Aktris eleştiriler hakkında konuşurken şöyle dedi:

İncelemeden, görüşlerden, üzerimdeki sayısız gözden korkuyorum ama sonuçta beni korkutsa da gölgelerden çıkmamı sağlayan şey; yaptığım işten, birlikte çalıştığım kişilerden ve yaptığımız bu güzel dizilerden çok gurur duymam.

Umarım kendimle birlikte tüm dünyaya, bazen köşede duran tuhaf kişinin de ilgi odağı olabileceğini gösterebilirim.

Bridgerton'ın üçüncü sezonu Netflix'te sırasıyla 16 Mayıs ve 13 Haziran'da iki bölüm halinde gösterime girecek. Big Mood halihazırda Channel 4'te izlenebilir.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU