Guy Ritchie'nin Netflix dizisi hakkında karar verildi

Sadece 4 haftada 44 milyon izlenmeye ulaşmıştı

8 bölümlük dizi hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden övgü dolu yorumlar almıştı (Netflix)

Guy Ritchie'nin Netflix'te izlenme rekorları kıran hit dizisi The Gentlemen'ın geleceği nihayet belli oldu.

Aksiyon komedi türündeki dizinin "ikinci sezonu için görüşmelerin başladığı" ve "Netflix yetkililerinin yeni bölümler için istekli olduğu" bildirildi.

Yılın en çok izlenenlerinden

Yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Britanya yapımı gangster draması, sadece 4 haftada 44 milyon izlenmeye ulaşmasının ardından yayın devinin bu yılki en büyük hitlerinden biri oldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Görünen o ki Netflix yetkilileri, Theo James, Kaya Scodelario, Ray Winstone, Daniel Ings ve Vinnie Jones'un da aralarında bulunduğu başrol oyuncularını yeniden bir araya getirecek bir devam sezonunu ekranlara getirmeye hevesli.

Britanya merkezli gazete The Sun'a konuşan bir kaynak, "Aynı oyuncuları tekrar bir araya getirmek epey zor olacak ama Netflix yetkilileri devam filmi için istekli" dedi.

"Büyük bir potansiyel var"

Kimliği açıklanmayan kaynak sözlerine şöyle devam etti:

Bir başka engel de Guy'ı dizi için ikna etmek olacak zira bu yıl içinde halihazırda birkaç film projesi var. Ancak birinci sezonun başarısı onları şimdiden dizinin devamı için büyük bir potansiyel olduğuna ikna etti.

Hollywood'un ünlü isimlerinden 55 yaşındaki Guy Ritchie, 2019'daki filmine yeni bir yorum getirdi ve yeni karakterlerle oyuncular ekledi.

Netflix, 18 yaşından küçüklere uygun olmadığını belirttiği ve 8 bölümden oluşan dizinin konusunu şöyle özetliyor:

Aristokrat Eddie, kendine miras kalan aile mülkünün dev bir esrar imparatorluğuna yataklık ettiğini keşfeder. Üstelik bu imparatorluğun sahipleri bir yere gitmek istememektedir.

"Dört gözle bekliyoruz"

Dizinin ilk sezonunun gösterime girmesinden önce konuşan Ritchie şunları söylemişti: 

The Gentlemen dünyası biraz da benim dünyam. Netflix, Miramax ve Moonage'la birlikte bu dünyaya bir kez daha girme fırsatı bulduğumuz için çok heyecanlıyım. Hayranları bu dünyaya geri getirmeyi, yeni karakterleri ve onların hikayelerini tanıtmayı dört gözle bekliyoruz ve bunu bu son derece yetenekli oyuncu kadrosuyla yapacağım için heyecanlıyım.

Guy Ritchie, dizi uyarlamasını yaratmanın yanı sıra ilk iki bölümün yönetmenliğini de üstlendi.

2019 yapımı filmdeyse Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Colin Farrell, Jeremy Strong, Henry Golding ve Hugh Grant gibi isimler rol almıştı.

Film gişede başarılı olmuş ve 22 milyon dolarlık bütçesine karşılık 115 milyon doların üzerinde hasılat elde etmişti.


Independent Türkçe, Daily Mail, The Sun

© The Independent

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU