Yıldız oyuncudan net yanıt: Kült dizi yeniden çekilecek mi?

"Ona dokunma"

İkiz Tepeler, Washington'daki kurgusal Twin Peaks kasabasında, mezuniyet balosu kraliçesi Laura Palmer'ın cinayetiyle ilgili soruşturmayı konu alıyordu (ABC)

İkiz Tepeler'in (Twin Peaks) yıldızı Kyle MacLachlan, David Lynch'in ikonik dizisinin yeniden çekilmesine karşı.

Lynch'in gerçeküstü dizisi 1990'da gösterime girdiğinde dünyayı kasıp kavursa da sadece iki sezon sürmüştü. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

1992 yapımı İkiz Tepeler: Ateşte Benimle Yürü (Twin Peaks: Fire Walk with Me) ve 2014'te çekilen İkiz Tepeler: Kayıp Parça (Twin Peaks: The Missing Pieces) adlı iki filmin ardından İkiz Tepeler bir daha asla geri dönmeyecek gibi görünüyordu ta ki 2017'de Lynch, 18 bölümlük Showtime dizisi Twin Peaks: The Return'le dönene kadar.

The Return'ün gösterime girmesinden bu yana geçen yıllarda Lynch'in İkiz Tepeler'i yeniden çekmeyi planladığına dair söylentiler ortaya çıktı ancak başroldeki Dale Cooper'ı canlandıran MacLachlan, Lynch'in ya da bir başkasının diziyi yeniden çekmemesi gerektiğini düşünüyor. 

MacLachlan çok fazla eski dizi ve filmin yeniden çekildiğini düşündüğünü de ekledi. 

"Kimsenin de buna kalkışmaması gerektiğini düşünüyorum"

Sözlerine "Bunu görmek isteyeceğimi sanmıyorum" diye başlayan 65 yaşındaki oyuncu şöyle dedi: 

Kimsenin de buna kalkışmaması gerektiğini düşünüyorum. 'Ona dokunma' diyorsunuz ama dokunuyorlar, ellerini tekrar ocağa koymaktan kendilerini alamıyorlar. Sorun da bu zaten.

MacLachlan, İkiz Tepeler'in 4. sezonunun çekilmesi konusunda hevesli olmayabilir ama diziye dahil olan diğer isimler bu fikri reddetmiyor. 

Dizinin ortak yaratıcısı Mark Frost, 2017'de IndieWire'a hem kendisinin hem de Showtime'ın İkiz Tepeler'in devam etmesi fikrine sıcak baktığını söylemişti. 

Lynch, 2018'de bir etkinliğin soru-cevap bölümünde hikayeyi üçüncü sezonun ötesine taşımayı düşündüğünü açıklayarak hayranlarına umut vermişti. Ancak aradan geçen yıllarda herhangi bir gelişme olmadı.


Independent Türkçe, Deadline, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU