Guardians of the Galaxy'nin yıldızı: Seriyi sonlandırmak Marvel için çok büyük bir kayıp

Hollywood yıldızı, Marvel'daki rolüne başka bir oyuncunun seçilmesine sevineceğini söyledi

(Marvel Stüdyoları)

Zoe Saldana, Gamora'yı oynamayı bırakmış olmasına rağmen Galaksinin Koruyucuları'nı (Guardians of the Galaxy) geri getirmenin bir yolunu bulamazlarsa bunun "Marvel için büyük bir kayıp" olacağını söyledi.

2014'ten 2023'e kadar Marvel Sinematik Evreni (MCU) karakteri Gamora'yı canlandıran Saldana, rol için başka bir yıldızın seçilmesi gerektiğini söyleyerek şöyle dedi:

Benim için onun tamamen bittiğini düşünüyorum ama Gamora'nın tamamen bittiğini düşünmüyorum.

Yönetmenliğini James Gunn'ın üstlendiği Galaksinin Koruyucuları üçlemesi Mayıs 2023'te vizyona giren Galaksinin Koruyucuları 3'le (Guardians of the Galaxy Vol 3) sona ermişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Saldana, The Playlist'in Discourse adlı podcast'inde "Galaksinin Koruyucularını geri getirmenin bir yolunu bulamazlarsa bunun Marvel için büyük bir kayıp olacağını düşünürdüm" dedi.

Gunn daha önce Galaksinin Koruyucuları 2'de (Guardians of the Galaxy Vol 2) Gamora'yı neredeyse öldüreceğini ancak Marvel Stüdyosu Başkanı Kevin Feige ve baş yapımcı Louis D'Esposito'nun onu bu fikirden vazgeçirdiğini söylemişti.

Gunn geçen yıl ComicBook.com'a verdiği röportajda şöyle demişti:

Başından beri Zoe'nin bu karakteri sadece uzun yıllar boyunca oynamak istediğini biliyordum ve [bundan sonra] karakterle işinin bittiğini söyleyerek çok dürüst davrandı. Bu yüzden onun ölmesini sağlayacaktım.

Saldana'nın rol aldığı diğer Marvel filmleri arasında Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War) ve Avengers: Endgame yer alıyor. Galaksinin Koruyucuları 3, Vin Diesel'in seslendirdiği Groot ve Will Poulter'ın canlandırdığı Adam Warlock da dahil yeni bir "Koruyucu" ekibinin oluşturulmasıyla sona ermişti.
 

Saldana
Zoe Saldana, Galaksinin Koruyucuları serisinde Gamora rolünde (Marvel)


Bu grubun başrolde olduğu yeni bir film henüz duyurulmadı ancak Saldana serinin geri dönmesine olan ilgisini ifade etti.

Galaksinin Koruyucuları geri döndüğünde bunu kutlamak için dizilen sıradaki ilk kişi ben olurum.

Saldana, James Cameron'ın Avatar devam filmlerinde Neytiri rolünü yeniden canlandıracak. Ayrıca bir dizi gecikmenin ardından The Flight Attendant'ın yaratıcısı Steve Yockey'nin yazdığı 4. Star Trek filminde Uhura olarak geri dönmesi umuluyor. 

Filmde Chris Pine, James T. Kirk'ü; Karl Urban, Dr Leonard "Bones" McCoy'u; John Cho, Hikaru Sulu'yu ve Zachary Quinto, Spock'ı canlandırırken Simon Pegg de Montgomery "Scotty" Scott'a hayat verecek.

Saldana, Discourse podcast'ine şöyle dedi:

Hâlâ umudum var. Baştan sona harika bir deneyim yaşadım.

Saldana şu sıralar eşi Marco Perego'nun yönettiği ve başrollerini Garrett Hedlund ve Adria Arjona'yla paylaştığı yeni gerilim filmi The Absence of Eden'ın tanıtımını yapıyor.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU