Yıldız aktris yeni Marvel filminin setinden yaptığı paylaşımla heyecan yarattı

Aktris, 2021 yapımı Black Widow'da Yelena'yı canlandırarak Marvel Sinematik Evreni'ne girmişti

Scarlett Johansson ve Florence Pugh, Black Widow'da (Marvel Stüdyoları)
 

Florence Pugh, yakında vizyona girecek Thunderbolts'un setinden yaptığı bir paylaşımla Marvel hayranlarını sevindirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Thunderbolts'ta Pugh, Scarlett Johansson'ın canlandırdığı Black Widow'un kız kardeşi Yelena Belova rolüne yeniden hayat verecek. Bu rolü ilk kez 2021 yapımı Black Widow'da canlandıran Pugh, Disney+ dizisi Hawkeye'da da bu karakterle karşımıza çıkmıştı.

Pugh'un Instagram sayfasında paylaşılan videoda, 28 yaşındaki aktris kostüm içinde kameraya doğru konuşurken görülüyor.

Pugh videoda, "Selam millet, nasılsınız?" diyor.

Biraz ortadan kaybolduğumu biliyorum ama kısmen bunun nedeni hakkında konuşmamam gereken bir filmin çekimleri için Atlanta'ya götürülmüş olmam.

Ama kimseye söylemediğiniz sürece size gizlice bir şeyler gösterebilirim... Size hızlıca seti gösterebilirim. Çekim yapıyorlar. Şimdi sessiz olacağım.

Videoda, Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki'nin (Dune: Part Two) yıldızı, filmin yönetmeni Jake Schreier'ın yanına gitmeden önce hayranlarına prodüksiyon alanını ve film için kullanılan bazı setleri gezdiriyor.

2025'te sinemalarda gösterime girmesi beklenen Thunderbolts, bir süper kahraman topluluğuna odaklanacak ve başrollerinde Sebastian Stan, Hannah John-Kamen, Wyatt Russell, Julia Louis-Dreyfus, David Harbour, Olga Kurylenko ve Harrison Ford yer alacak.
 


Geçen ay The Independent'a konuşan filmin bir diğer yıldızı Geraldine Viswanathan, özel efektlerde büyük ölçüde yeşil perdelere dayanan önceki Marvel filmleriyle Thunderbolts arasında bir stil ayrımı olacağını açıkladı.

En son Ethan Coen yönettiği Kaçak Kızlar'da (Drive-Away Dolls) rol alan Viswanathan, "Çok fazla yeşil perde kullanacağımızı sanmıyorum" dedi.

Yönetmenimiz Jake Schreier'ın bu film için gerçekten harika ve farklı bir vizyonu var ve her şey oldukça gerçekçi olacak. Bu gerçekten heyecan verici.

"Film bir nevi daha ilginç bir hal alıyor" diye devam etti.

Bu yüzden ne bekleyeceğimi gerçekten bilmiyorum. Marvel filmlerinin geleneksel yapım tarzında yapılmasını beklemiyorum. Bence bu farklı olacak.

Thunderbolts'u çevreleyen ilginin büyük bir kısmı, General Thunderbolt Ross'u canlandırmak üzere Indiana Jones aktörü Ford'un kadroya eklenmesiyle alakalı.

Ford'la yapılan bir röportaj geçen yıl bir hayranın Marvel evreniyle ilgili ayrıntılı bir soru sorması üzerine aktörün tamamen şaşkın görünmesi üzerine viral olmuştu.

Pugh kısa süre önce gişe canavarı bilimkurgu filmi Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki'de başrolündeydi ve Christopher Nolan'ın Oscar ödüllü biyografik filmi Oppenheimer'da yer aldı.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU