Ekin Su, elendiği yarışmanın finaline katılmama nedenini açıkladı

Realite yıldızı cuma günkü finalde, beklenenin aksine geri dönmedi

(Instagram/ekinsuofficial)

Ekin Su Cülcüloğlu, Celebrity Big Brother'ın (CBB) canlı finaline katılmamasıyla ilgili bir açıklama paylaştı.

Aşk Adası'nın (Love Island) 2022'deki galibi, ünlülerin gözetlendiği ve yeniden başlatılan programdan çıkarılan 4. kişi olmuştu.

Evin dışındaki izleyicilerden karışık tepkiler almasının ardından Ekin Su, Late & Live adlı yan programda oyuncu Layton Williams'la çatışmış ve sunucular AJ Odudu ve Will Best, evdeki davranışları hakkında kendisini sorguya çekmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Evden çıkarılan yarışmacılar, tahliyelerini takip eden günlerde ana programdaki günlük dedikodulara yorum yapmak için Late & Live'a dönme eğiliminde olsa da Ekin Su programa tekrar çıkmadı. Ayrıca Ibiza Weekender'ın yıldızı David Potts'un, Strictly Come Dancing'le bilinen profesyonel dansçı Nikita Kuzmin'i yendiği 22 Mart Cuma günkü canlı finale katılmayı reddetti.

Türk pembe dizi oyuncusu ve realite yıldızı, 23 Mart Cumartesi günü Instagram Hikayeleri'nde paylaştığı açıklamada, katılmamasını kişisel bir sınır koymak ve "rahatsız edici olması muhtemel bir durumdan" kaçınmakla açıkladı.

Ekin Su mesajına "Saklanmanın bana göre olmadığını biliyorum ama düşünmeye biraz zaman ayırdım" diye başladı.

Bazen en kötü anlarımızda kendimizle ilgili en önemli dersleri alırız.

Umarım dün gece sınır koyduğum ve kendi ihtiyaçlarıma öncelik verdiğim için bencil olduğumu düşünmezsiniz. Herkesin yokluğumu anlamayacağının ya da bunun doğru bir karar olduğunu düşünmeyeceğinin tamamen farkındayım AMA bu benim için doğru karardı.

Realite yıldızı "Rahatsız edici olması muhtemel, kaçınmayı tercih ettiğim bir durumdan kendimi uzaklaştırmayı seçtim. Karşılaşabileceğim nefrete rağmen bu dönemde neye ihtiyacım olduğunu fark ettiğim için kendimle gurur duyuyorum" diye devam etti.

Hesap verebilirlik kilit önem taşıyor ve hazır olduğumda önceki birkaç haftayla ilgili biraz bağlam sunacağım.

Ekin Su paylaşımını "ona nezaket gösteren herkese" teşekkür ederek ve "Yeni bölüm şimdi başlıyor" diye bir ipucu vererek sonlandırdı.
 

Instagram
Ekin Su, Celebrity Big Brother'ın finalini kaçırmasıyla ilgili Instagram'da bir açıklama paylaştı (Instagram/Ekin Su)


Sözlerini "Umarım herkes CBB finalini izlemekten keyif almıştır. Kazandığı için David'e kocaman tebrikler" diye bitiren Ekin Su "Öptüm" diyerek kırmızı kalp emojisi ekledi.

The Independent daha fazla yorum için Ekin Su'nun bir temsilcisiyle temasa geçse de henüz yanıt alamadı.

Önceki günlerde Ekin Su'ya destek mesajı yayımlayan, The Real Housewives of Cheshire kadrosundan ve kendisi de CBB'den çıkarılan Lauren Simon, Late & Live'da yaşadığı deneyimi "işkence" diye nitelendirmişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU