Ünlü oyuncu yeni Batman olabilir: "Onur duyarım"

"Bu roller klasiktir" diye ekledi

Geçen hafta The Batman'in devam filminin vizyon tarihinin 2 Ekim 2026'ya ertelendiği açıklanmıştı (Warner Bros)

Jake Gyllenhaal, Christopher Nolan'ın Kara Şövalye (The Dark Knight) üçlemesinde Bruce Wayne'i canlandırmak için ciddi bir adaydı. Ancak rolü Christian Bale'e kaptırmak Gyllenhaal'un beyazperdede Batman'i oynama arzusunu hiç etkilememiş gibi görünüyor. 

"Benim için her zaman bir onurdur"

ScreenRant, Amazon Prime Video'nun yeni aksiyon filmi Road House'u tanıtmak üzere basın turuna çıkan Gyllenhaal'a, Batman'i oynamakla hâlâ ilgilenip ilgilenmediğini sordu.

MV5BMzQ5OTdjM2YtZjkzOS00ZDQ0LWI0NzctM2QxOWE2N2M4ODY2XkEyXkFqcGdeQXVyNTU3Njk4NTU@._V1_.jpg

Gyllenhaal, 2013'te Denis Villeneuve imzalı Tutsak'ta (Prisoners) Hugh Jackman'la birlikte başrolleri paylaşmıştı (Warner Bros)


43 yaşındaki Gyllenhaal, "Bu klasik bir rol. Bu bir onur" diye yanıtlayarak ekledi:

Geçmişte başka inanılmaz aktörlerin oynadığı rolleri oynamaktan bahsetmişken... Düşündüğümde, Denzel Washington'la Othello'da Iago'yu oynayacağım ve zaman içinde bu rolü oynayan aktörleri düşünüyorum ve bu beni korkutuyor. Şu anda üzerinde çalıştığım şey bu. Ama tabii ki. Bu benim için her zaman bir onurdur. Bu tür şeyler ve bu roller klasiktir.

Robert Pattinson şu anda beyazperdede Batman'i canlandırıyor olsa da yakında Batman: The Brave and the Bold'da rol alacak yeni bir Batman bulunacak. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Flash ve O'nun (It) yönetmeni Andy Muschietti'nin yöneteceği film, Batman'i DC Stüdyoları'nın başındaki James Gunn ve Peter Safran tarafından yaratılan yeni evrene resmen dahil edecek. 

Pattinson'ın Batman'iyse bağımsız bir karakter olarak kalacak. 

Los Angeles doğumlu Gyllenhaal, yeni Batman olma fikrine kesinlikle sıcak bakıyor gibi görünüyor.

Batman Başlıyor'un (Batman Begins) hikayesini yaratan ve senaryoyu yönetmen Christopher Nolan'la birlikte kaleme alan David S. Goyer, kısa bir süre önce Gyllenhaal'un Nolan'ın üçlemesinde Batman'i canlandırması için en iyi tercihi olduğu yönündeki söylentileri doğrulamıştı.

Goyer, Kara Şövalye (The Dark Knight) ve Kara Şövalye Yükseliyor'un (The Dark Knight Rises) hikayelerini de Nolan'la birlikte yazdıklarını itiraf etmişti. 


Independent Türkçe, Variety, Deadline, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU