Lindsay Lohan, Hollywood'u neden terk ettiğini açıkladı

10 yıldan uzun süre önce Hollywood'dan ayrılıp Dubai'ye giden Çılgın Cuma'nın yıldızı, burada eşi Bader Shammas'la tanışmıştı

(AP)

Lindsay Lohan, Hollywood'dan ayrılmaya neden karar verdiğini samimiyetle açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bustle'a özel bir röportaj veren 37 yaşındaki anne, kamuoyunun gözünden kaçmak için Birleşik Devletler'den taşınması gerektiğini itiraf etti. Kötü Kızlar'ın (Mean Girls) başrolü 10 yıldan biraz daha uzun süre önce ABD'den ayrılıp Londra'ya gitmiş, daha sonra da Dubai'ye kalıcı olarak yerleşerek nihayetinde burada eşi Bader Shammas'la tanışmıştı.

Neden ülkeyi terk etme ihtiyacı hissettiğini anlatan Lohan, bitmek bilmeyen paparazi sürüsünü ana sebep olarak gösterdi. Oyuncu, 14 Mart'ta yayımlanan yazıda "Gençken yaptığım bazı [işlerin] paparaziler ve bu gibi şeyler tarafından gölgede bırakıldığını hissediyorum ve bu biraz can sıkıcı. Keşke o kısım olmasaydı" dedi.

Bunun çığrından çıktığını hissediyorum. Bu yüzden ortadan kaybolmak istedim. 'Burada bir hikaye olmadığı sürece sadece işime odaklanmayacaklar' diyordum.

Çılgın Cuma'yla (Freaky Friday) tanınan oyuncu basından kaçma isteğinin yanı sıra farklı bir ilgi arayışıyla ülkeden ayrıldı: romantizm. Lohan, "'Ya hiç aşık olmazsam? Ya bu hiç gerçekleşmezse?' falan diyordum" diye itiraf etti.

Ve tüm o kapıların açılıp 'evetlerin' gelmesi ('evet' demek istediğim şeyler) için kendime zaman ayırmam yetti.

 


4 küçük kardeşiyle zaten yakın olsa da Lohan anneliğin yanı sıra yeni bir arkadaşlık türünü de deneyimlemek istemiş. Ünlü aktris "Küçük kardeşlerimle her zaman yakın oldum ve her zaman epey bir annelik içgüdüsüne sahiptim" diye belirtti.

Ebeveynler bu [sorumluluğu] [en büyük çocuklara] da veriyor.

Şansa Bak'ın (Just My Luck) yıldızı halihazırda sadece eşiyle tanışmadı, aynı zamanda en büyük hayalini gerçekleştirerek bir erkek bebek de dünyaya getirdi. Lohan ve Shammas, evlendikten yaklaşık bir yıl sonra ilk çocukları Luai'yi kucaklarına almıştı.

A sınıfı oyuncu, Temmuz 2023'te oğlunu kucağına almasından beri doğum sonrası vücudunu gururla sergileyerek çabucak kilo verme baskısına kurban gitmeyi reddediyor. Bustle'a konuşan Lohan, Ozempic çılgınlığına dikkat çekerek bunun yakında geçeceğini umduğunu söyledi.

Netflix'in tanınan siması "Artık herkes çok zayıf. Her şey dönüp dolaşıp yine aynı noktaya geliyor gibi hissediyorum, yani o andayız ve bu da geçecek. Ama bir baskı var gibi görünüyor" diye ekledi. Öte yandan Lohan odağını, görünüşünden ziyade Luai'de tutmayı başarmış.

Lohan şöyle dedi:

[Luai'ye] o kadar bağlıydım ki koşu bandına çıkmak aklımdaki son şeydi. Çok kısa sürede 'iyi' görünmek için kendimize çok fazla baskı yaptığımızı hissediyorum ama [doğum sonrası] çok güzel görünüyorsunuz. Kendinize zaman tanıyın.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU